fbpx

Escape Room in Lelystad

Laat je hersenen kraken en je adrenaline stijgen in een escape room avontuur! Betreed een wereld vol mysterie en uitdaging terwijl je samen met vrienden of familie puzzels oplost, raadsels kraakt en geheimen onthult om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Met meeslepende thema's en verrassende wendingen biedt de escape room een spannende ervaring die je nog lang zal bijblijven.

KoK Experience

Elke minuut telt vanaf het moment dat jullie de escape room instappen. Werk samen om elk mysterie te ontrafelen, los puzzels en breinbrekers op en ontsnap binnen de tijd! De escape rooms zijn speciaal gecreëerd door Kok Experience en geschikt voor jong en oud: “Zuiderzeewerken” (vanaf 8 jaar), “Kok CinemaxX” (vanaf 8 jaar), “Kok Tankstations” (vanaf 8 jaar) en “Het Biercafé” (vanaf 18 jaar). Voor kinderen zijn er speciale verhaallijnen.

Aan elke escape room kunnen maximaal 8 personen tegelijkertijd deelnemen. Een spel escape room duurt maximaal 60 minuten.

 

Maandag, dinsdag en donderdag in overleg Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag 11:30 – 22:00 uur In de vakanties zijn wij alle dagen geopend vanaf 10:00 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.