fbpx

Shoppen in Lelystad

Laat je shopaholic-kant los en ontdek de winkelgebieden van Lelystad! Struin door sfeervolle winkelstraten, ontdek unieke items en geniet van een dag vol mode en plezier. Of je nu op zoek bent naar kleding, accessoires of souvenirs, het winkelen in Lelystad biedt een onvergetelijke ervaring voor elke shopliefhebber!

Stadshart en Lelycentre

Voor de dagelijkse boodschappen en ontspannen ronddwalen heeft Lelystad twee centra: het Stadshart en het Lelycentre. Het Lelycentre is het 'historische' oude centrum van deze jonge stad en heeft naast de boodschappenwinkels ook een aantal luxeproducten. Het Stadshart is het middelpunt van de stad. Na de complete facelift in 2009 heeft het centrum een combinatie van unieke speciaalzaken en grote winkelketens. Kijk op www.stadshartlelystad.nl voor meer informatie en volg ook de Facebookpagina voor leuke acties.

Batavia Stad Fashion Outlet

Voor de echte shopping liefhebbers is Batavia Stad Fashion Outlet een 'must see'. In de sfeervol ingerichte straatjes en winkels zijn meer dan 250 grote modemerken, die altijd 30 tot 70% korting geven op hun collecties. Batavia Stad Fashion Outlet is zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 18:00 uur en op weekend- en feestdagen zelfs tot 20:00 uur.

Palazzo

In een stad die zich blijft ontwikkelen, is een woonboulevard geen overbodige luxe. Aan de rand van de stad ligt woonboulevard Palazzo. Een one-stop-winkelcentrum met onder meer woonwinkels, keukenspecialisten, sanitairspecialisten, bouwmarkten en tuincentra. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor in en om het huis.

Tjalk

In de Tjalk bevindt zich een divers winkelgebied. Met supermarkten als Lidl, Boni, Aldi en Mina Supermarkt & Slagerij, aangevuld met winkels zoals Action, Jumper, Zeeman, Wibra en Kruidvat, biedt de Tjalk een veelzijdige winkelervaring, waar je alledaagse boodschappen als specifieke producten kunt vinden.