fbpx

Airsoft in Lelystad

Stort je in de ultieme tactische uitdaging met airsoft! Gewapend met realistische replica's, betreed je het slagveld en ervaar de spanning van een echte militaire operatie. Werk samen met je team om missies te volbrengen, vijanden uit te schakelen en de overwinning te behalen. Met zijn intense actie en strategische gameplay is airsoft de perfecte activiteit voor avonturiers die op zoek zijn naar adrenaline en teamwork.

Balls & Arrows

Het grote verschil met paintball is dat er bij Airsoft gebruik wordt gemaakt van exacte replica's van echte wapens. We schieten niet met scherp maar met 6 mm grote biologisch afbreekbare balletjes.

Dit heeft een paar grote voordelen:
1. Minder beschermde kleding nodig: Een bril is vaak voldoende (i.p.v. een gezichtsbedekkend masker)!
2. De replica's kunnen veel realistischer worden nagemaakt, omdat er geen paintballreservoir of gascilinder aan hoeft te hangen, zo gaan er ook echte replica magazijnen in.

Dit zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en realisme tijdens het spelen !

Verder doet airsoft door de kleinere balletjes minder pijn dan de verfballen van paintball. Ook kunnen de airsoft replica's verder schieten. Airsoft is hierdoor vaak tactischer dan paintball. Ook duren de potjes(missies) langer en kan je vaak onbeperkt weer tot leven komen.

Er worden realistische missies uitgevoerd met doelen die door het hele team moeten worden behaald.

Wo t/m zo 9:00 tot 17:00 of later als nodig. LET OP! Winkel alleen op afspraak of op zaterdag van 11 tot 16!