fbpx

Boogschieten in Lelystad

Treed in de voetsporen van legendarische boogschutters en beleef een spannend avontuur met boogschieten! Voel de kracht van de boog in je handen terwijl je je richt op het doelwit. Concentratie, precisie en plezier komen samen in deze eeuwenoude sport. Of je nu een beginner bent of een ervaren schutter, boogschieten is een activiteit die je zeker zal raken. Kom langs en laat je innerlijke Robin Hood los!

Toms Creek

Pak je pijl en boog en schiet raak op één van de prooien. Ga voor een schot in de roos. Neem voor de fun een foto mee van je collega, echtgenoot of wie dan ook en schiet maar raak!
Daarnaast word je concentratie en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Een vaste hand en een scherpe blik is essentieel. De instructeur zorgt ervoor dat de juiste techniek wordt aangeleerd en alles veilig verloopt.

Prijs € 8,50

Groepsgrootte Minimaal 5 personen

Tijdsduur Half uur

Locatie Lelystad

Dit arrangement is ook in 1 uur mogelijk. Prijs € 13,50 p.p

Balls & Arrows

De ultieme scherpschutters ervaring!

Je krijgt in 2,5 uur professioneel les in 3 verschillende schietsporten, namelijk handboogschieten, kruisboogschieten en luchtdrukschieten. Na de training volgt in elk van de onderdelen een wedstrijdje. De uitslagen worden aan het einde opgeteld en zo wordt bekend wie dé Scherpschutter is van de groep! Deze ontvangt de gewilde "Sniper elite" oorkonde.

Prijs: € 27,50 p.p.
- Handboogschieten
- Kruisboogschieten
- Luchtdruk schieten

Combinaties van alle van de hierboven genoemde onderdelen zijn ook mogelijk. Neem contact op voor een passend aanbod!

Minimaal 6 deelnemers, minder kan maar dan moet er voor 6 deelnemers worden afgerekend.