fbpx

Flat Track in Lelystad

Voel de adrenaline en snelheid op het flat track circuit! Stap op je motor en race over de vlakke baan, waar bochten en rechte stukken elkaar afwisselen voor een opwindende rit. Of je nu een ervaren coureur bent of het voor het eerst probeert, flat tracken biedt spanning en sensatie voor iedereen. Dus zet je helm op, start je motor en bereid je voor op een onvergetelijke race-ervaring!

Dirt Track Lelystad

Nog nooit de kans gehad om te leren driften en glijden op gravel, Dan is dit je kans, leer bij ons de basics van de sport Flat Tracken ervaar de ambiance en de gezelligheid.

Kaartjes kosten €149,-

Gemiddelde tijd op de baan van 4/5 uur

Motoren zijn inbegrepen

Geen rijbewijs nodig

Geniet aan het einde van de dag van een hamburger! Onder toezicht van onze ervaren Flat Track instructeurs leer jijhoe je het snelst laps kan rijden op onze track.

Geen bescherming? Geen probleem wij verhuren helmen, laarzen, knie en body protectors.(€15,- per item €40,- voor een complete set.) let op! momenteel hebben wij geen broeken en is het nodig deze zelf mee te nemen, alles van spijker tot werkbroeken is voldoende, we werken eraan om het snel te verbeteren.