fbpx

Suppen in Lelystad

Suppen, afgeleid van het Hawaiiaanse woord "Hoe he'e nalu", verovert de wateren over de hele wereld. Staand op een grote surfplank, gebruik je een lange peddel om krachtig door het water te snijden. Deze opwindende sport combineert elementen van surfen, kajakken en peddelen, en biedt een enerverende manier om de prachtige natuurlijke omgeving van meren, rivieren en oceanen te verkennen. Suppen is niet alleen een geweldige workout, maar ook een verkwikkende manier om te genieten van de buitenlucht. Met zijn eenvoudige instapniveau is suppen geschikt voor avonturiers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Dus, waar wacht je nog op? Pak een peddel en duik in het avontuur van suppen!

Toms Beach & Surf

Geen wind maar toch lekker het water op? Suppen kan altijd. Suppen is een rustgevende activiteit waarbij je tegelijkertijd diverse spiergroepen aan het werk zet. Dus eigenlijk kun je het beschouwen als training terwijl je ook geniet van de rust, natuur en plezier.

Suppen kan op de knieën of staand, het mag allemaal. Je kunt een SUP board los huren of een les boeken waarbij de instructeur je meeneemt in de techniek om zodoende met minder inspanning toch evenveel resultaat te behalen.

Let op: Zwemdiploma is verplicht!!

Prijs € 13,50

Groepsgrootte Minimaal 2 personen

Tijdsduur 1 uur

Locatie Lelystad

Langer suppen dan 1 uur? Kies voor 2,5 uur voor €27 p.p.

Camp & Surf

SUP is de afkorting van STAND UP PADDLING. Het is een sterk groeiende sport, ontstaan vanuit het surfen in Hawaï. Het leuke is, iedereen kan dit. Je staat op een SUP board, haalt je peddel aan weerskanten van je board door het water en je gaat vooruit.

De boards zijn lang, breed, en opblaasbaar, waardoor deze heel stabiel zijn, de techniek makkelijk te leren is en je geen blessures oploopt indien je een keer valt. Goed voor je gestel en gezondheid. Lekker ontspannen of trainen in de buitenlucht. Je traint je hele lichaam, van billen en benen tot rug en armen. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer wat anders .

Ben je met een groepje vrienden of familie? Dan is het te gek om eens een GIANT XXL SUP te proberen! Een 8 persoons-SUP, waar je mee kunt peddelen, waarop kunt chillen of kunt gebruiken als een platform om vanaf te springen of om foto’s of video’s vanaf op te nemen.Het is zelfs mogelijk om deze GIANT XXL SUP als tandem-windsurfplank te gebruiken! 2 Zeiltjes erop en surfen maar!