fbpx

Vliegen in Lelystad

Voel de vrijheid en opwinding van vliegen! Stap aan boord van een spannend avontuur en zweef hoog boven de stad, genietend van het adembenemende uitzicht op de uitgestrekte landschappen en de glinsterende wateren hieronder. Of je nu een korte vlucht maakt of een rondvlucht over de regio, vliegen biedt een unieke ervaring die je nog lang zult koesteren. Kom en laat je dromen werkelijkheid worden in de lucht!

Lelystad Airport

Wil je Nederland eens van een andere kant bekijken?

Doe dat vanuit een helikopter of klein vliegtuigje en geniet van het fantastische uitzicht. Vlieg over de kust van Flevoland.

HeliCentre

Wij zijn een jong en professioneel helikopterbedrijf waar kwaliteit en veiligheid voorop staan. Van opleidingen voor privébrevet, beroepsbrevet, vlieginstructeur en examinator tot het uitvoeren van rondvluchten, controle- en inspectievluchten, foto- en filmvluchten en complete heli events.

Zoekt u een professioneel gecertificeerd helikopter bedrijf? Wij staan voor u klaar met onze eigen moderne en veilige vloot en een enthousiast team van ervaren medewerkers en vrijwilligers.