fbpx

The Lelystad Hippie Market

LARGE URBAN EVENT

22/08 t/m 25/08

Lelystad naast Batavia Stad, achter restaurant Next

Thursday 22 August 2024 t/m Sunday 25 August 2024

Van 22 tot en met 25 augustus 2024 staat onze prachtige stad volledig in het teken van feest en vermaak voor jong en oud. Bereid je voor op onvergetelijke ervaringen en ongekende vreugde!

Met meer dan 150 stands is dit dé plek waar je moet zijn voor een ongeëvenaarde winkelervaring. Laat je verrassen door een kleurrijk scala aan kunst, ambachten, mode, sieraden en nog veel meer. Ontdek unieke schatten en maak kennis met getalenteerde lokale en nationale ambachtslieden.

Maar dat is niet alles! Deze Hippiemarkt biedt een overvloed aan activiteiten en entertainment voor alle leeftijden. Geniet van spetterende live-optredens van  een echte hippieband en vraag je eigen muziek aan bij de Muziek Caravan!

Ook voor de jongere bezoekers hebben we een speciaal programma boordevol kinderactiviteiten.

En laten we het eten niet vergeten! Op de Hippiemarkt kun je je culinaire hart ophalen met een keur aan smakelijke lekkernijen uit diverse keukens. Van lokale specialiteiten tot internationale gerechten, er is voor ieder wat wils. Laat je smaakpapillen verwennen en ontdek nieuwe culinaire hoogstandjes. De Hippiemarkt is zeer ruim opgezet op maar liefst 25.000 meter (2,5 hectare) terrein, vlak naast de ingang van Batavia stad.

Kom en beleef samen met ons vreugde, gelach en onvergetelijke herinneringen. De Lelystadse Hippiemarkt 2024 is het evenement waar je altijd naar hebt uitgekeken. Mis het niet en zet 22 tot en met 25 augustus alvast met dikke letters in je agenda! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen aan de prachtige kust van Lelystad. Tot dan!

LOCATIE

Lelystad naast Batavia Stad, achter restaurant Next
Lelybaan
Lelystad