fbpx

Boekstartdag bij Flevomeer Bibliotheek Lelystad

ONLINE-EVENT

19/06

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

zaterdag 19 juni 2021

Op zaterdag 19 juni is het Boekstartdag bij Flevomeer Bibliotheek Lelystad. Op deze BoekStartdag worden allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom geheten in de FlevoMeer Bibliotheek vestigingen.

Hallo Boek! in Flevolandse bibliotheken

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen. Dit in het kader van de Boekstartdag op zaterdag 19 juni. Tijdens de BoekStartdag worden allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom geheten in de FlevoMeer Bibliotheek vestigingen. Tot en met 9 juni kun je meedoen aan een toffe fotowedstrijd. De aantrekkelijke ‘Hallo Boek! Programmering’ is in juni en juli online te volgen. Maak samen met jouw baby, peuter of kleuter kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Veel taalplezier toegewenst!

Fotowedstrijd

Voorafgaand aan deze dag is er een fotowedstrijd. 

Jouw kind dat helemaal opgaat in zijn favoriete kinderboek, dat voorleesmomentje bij (o)pa op schoot of samen plaatjes kijken in het zoekboek. Leg het mooie leesmoment van jouw jonge kind eens vast in een mooi fotobeeld. En stuur het op naar FlevoMeer Bibliotheek.

Er zijn zeven bibliotheken in Flevoland die meedoen met deze fotowedstrijd. Per vestiging worden er winnaars uitgekozen door een jury. Schiet een mooi plaatje, stuur het op en maak kans op leuke boeken. Lees de wedstrijdvoorwaarden op de website van FlevoMeer Bibliotheek. Doe mee en mail uiterlijk 9 juni jouw foto naar i.dix@flevomeerbibliotheek.nl.

Meer informatie over deze fotowedstrijd? Kijk dan op de website van Flevomeer Bibliotheek!

LOCATIE

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad
De Promesse 4
8232 VX LELYSTAD