fbpx

HISWA te water 2021: De grootste in-water bootshow van Europa

BEURS

01/09 t/m 05/09

Bataviahaven Lelystad

woensdag 1 september 2021 t/m zondag 5 september 2021

HISWA te water, De grootste in-water bootshow van Europa gaat door! Van 1 tot en met 5 september 2021 ben je weer van harte welkom. Deelnemen als exposant aan HISWA te water? De inschrijving is reeds begonnen.

HISWA te water komt op stoom!

Het eind van de corona crisis is in zicht. Winkels en terrassen open, boten het water in, rosé in de ijskast. Het seizoen kan beginnen! Uit het feit dat er bijna gaan boot meer te koop is, blijkt wel dat de watersporter die afgelopen seizoen is in- (op)gestapt, een blijvertje is. 
 
Menig boten liefhebber kijkt uit naar een prachtige zomer met veel vaarplezier en als afsluiter van het vaarseizoen de Hiswa te water! Dé beurs waar het groeiende segment watersporters zich kan oriënteren en laten informeren op het gebied van boten en aanverwante zaken.

De haven van HISWA te water

De beurs van 2021 wordt voller als nooit tevoren. De gemiddelde lengte neemt toe en exposanten komen met meer schepen waardoor ze een mooie line-up bieden.
Inmiddels zijn in alle segmenten veel nieuwe merken en schepen aangemonsterd. De totale steiger lengte is uitgebreid met ruim 400 meter waardoor er meer dan 350 schepen kunnen worden bewonderd. Veel merken hebben hun eigen stand voorzien van platformen en tenten om de schepen maximaal te tonen.
Tenders/sloepen/RIBS, zeiljachten, motorjachten staalbouw en motorjachten snelvarend, outboards,  catamarans, hybride, elektrisch. Werkelijk alles is er!
De beurs is extravagant te noemen met meer dan 25 primeurs in alle segmenten. Dat is waarvoor de bezoekers naar Batavia Haven Lelystad komen!

Nieuwe entreehal

HISWA is enorm trots op de nieuwe entreehal die volop ruimte voor exposanten biedt. Stands zijn al vanaf twee m2 af te nemen. Zodra je binnen bent, komt het ultieme watersport gevoel naar je toe door uiteenlopende luxe producten. Van kleding tot fly boards, horloges, verrekijkers, kussens en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden om zelf zo'n fraaie stand te huren.
 
Tijdens de 37e editie verwelkomen ze weer veel nieuwe exposanten maar ook exposanten die eerder aanwezig waren in Amsterdam of zelfs IJmuiden. Uit Amerika hebben zij Budsin Boats, Centurion Accu’s, Van Moof elektrische fietsen, Kaartkussens.nl, Reborn Yachts, Toys & Tenders, Pirelli, Dockmate, Tiedeman Boats, ARC Marine, Jachtwerf Heeg, Tofinou Boats, Vaan R4 Catamaran, Breehorn zeiljachten en nog veel meer.

Boot van het jaar 2021

Dit jaar is er een verbeterde Boot van het Jaar verkiezing. Voordrachten voor de Boot van het Jaar verkiezing kunnen worden aangemeld via de speciale website: www.bootvanhetjaar.nu.
Er is nu een splitsing tussen een motorboot- en een zeilboot-verkiezing. De categorieën waarvoor kan worden voorgedragen zijn:

  • Zeilboot Innovatie Award
  • Motorboot Innovatie Award
  • Start-up Award
  • Oeuvre Award
  • Gadget Award

Alle watersport bedrijven worden uitgenodigd om kandidaten voor te dragen voor nominatie in een of meer categorieën. De inschrijving voor de Boot van het Jaar 2021 verkiezing sluit op 31 juli 2021.

Deelnemen aan HISWA te water 2021

Mis deze kans voor deelname aan de HISWA te water niet! Kom in contact met bestaande en nieuwe watersport enthousiastelingen en zorg dat 2022 een top jaar voor je onderneming wordt.
 
Informeer snel naar de nog beschikbare mogelijkheden via sales@hiswatewater.nl

LOCATIE

Bataviahaven Lelystad
Bataviahaven
Lelystad