fbpx

Kofferbakmarkt in Lelystad

MARKT

29/05

Kofferbakmarkt 2022

zondag 29 mei 2022

Kofferbakmarkt maakt herstart na de coronaperiode

Op zondag 29 mei wordt de eerste kofferbakmarkt gehouden van dit jaar. Door de verbouwingsontwikkelingen van de Agorahof verhuist de kofferbakmarkt naar het Stadhuisplein en de Stadhuisstraat. Er kunnen maximaal 85 auto’s deelnemen, vol is vol.
Door de stijgende kosten zijn we ook genoodzaakt om de deelname helaas iets duurder te maken. Deelname is mogelijk vanaf 20 euro per auto, afhankelijk van de grootte van de verkoopplaats.

Deelnemers komen uit het hele land. “Ze komen echt overal vandaan. Je merkt dat de kofferbakmarkt ook na de Corona populair is. “Ik werd in de afgelopen jaren regelmatig benaderd met de vraag of de kofferbakmarkt nog terug komt, dat zegt wat over de belangstelling”; aldus Peter Rijsenbrij, van het gelijknamige evenementen- en organisatiebureau. Hij organiseert de kofferbakmarkt op zondag 29 mei van 10.00 tot 16.00 uur op het Stadhuisplein en de Stadhuisstraat.

“Het wordt hopelijk weer gezellig druk en dat geeft weer wat reuring aan het Stadshart, want dat is echt nodig. Iedereen wil wat te doen hebben op zondag en nog even iets kopen of verkopen, daarom gaat men naar de Kofferbakmarkt.” Lukt het niet om op 29 mei te komen dan zijn er in 2022 nog meer nieuwe kansen op de laatste zondagen van juni, juli en augustus.

Tijdens de kofferbakmarkt is Konditorei Noor open voor koffie en er is daar een toiletvoorziening. Verder is er een friet- en een poffertjeskraam. Peter Rijsenbrij: “Een kofferbakmarkt is een paradijs voor de snuffelaar en verzamelaar. Je weet immers nooit wat er tevoorschijn komt bij de mensen thuis. Het is altijd weer een verrassing om even rond te snuffelen op de kofferbakmarkt. Vaak gaat men met onverwachte koopjes naar huis, dat maakt het ook zo leuk. Het gaat mij puur om de lol en de sfeer.“
Aanmelden uitsluitend via de website. Kijken is gratis. Een standplaats is er vanaf 20 euro.

Voor aanmeldingen en informatie over de Kofferbakmarkt: www.kofferbakmarktlelystad.nl

LOCATIE

Kofferbakmarkt 2022
Stadhuisplein
Lelystad