Oranje Comité Lelystad organiseert online Konings Pupquiz

PUBQUIZ

27/04

dinsdag 27 april 2021

Dit jaar nog geen Oranjereceptie of OranjeKinderFestijn, maar gelukkig heeft het Oranje Comité Lelystad twee leuke activiteiten op de planning staan.

Lelystad – Koningsdag 2021 gaat door! Ondanks de beperkende maatregelen, heeft het Oranje Comité twee leuke activiteiten op de planning staan. Op Koningsdag organiseert OCL een online Konings Pubquiz om 16.00 uur. Gratis inschrijven kan als individu of een team. Naast de online Konings Pubquiz, organiseert het Oranje Comité ook een fotowedstrijd.

Programma 2021
Dit jaar nog geen Oranjereceptie of OranjeKinderFestijn, maar gelukkig heeft het Oranje Comité Lelystad twee leuke activiteiten op de planning staan. Zo kan je op Koningsdag meedoen met een online Konings Pubquiz om 16.00 uur. Via oclelystad@gmail.com kan je jezelf met jouw team inschrijven (met naam en telefoonnummer). Door mee te doen aan de pubquiz, maak je kans op dinerbonnen, te besteden bij de Lelystadse Horeca. Daarnaast kan je ook meedoen met de fotowedstrijd. Plaats je/jullie leukste ‘oranje’ foto op Facebook of Instagram met de #koningsdaglelystad en win een spellenpakket voor het hele gezin! Ondanks alles blijft Koningsdag dus een feestdag!

Oranje Comité Lelystad

Het Oranje Comité Lelystad is één van de werkcommissies van de Stichting Evenementen Coördinatie Lelystad. Zij houdt zich bezig met het opzetten van festiviteiten voor de jeugd op Koningsdag, de organisatie van de traditionele Oranjereceptie voor genodigden, de opzet van de Koningskermis in het Stadshart van Lelystad, het verzorgen van Oranjegebak bij de verzorgingshuizen in Lelystad en de coördinatie van diverse activiteiten door clubs, (horeca) ondernemers en individuen die deze Oranje dag extra kleur geven. Daarnaast zijn er werkzaamheden t.b.v. beveiliging en openbare orde van de Oranje Vrijmarkt. Het Oranje Comité werkt waar mogelijk en nodig nauw samen met de gemeente Lelystad en met de verschillende horecaondernemers c.q. initiatiefnemers.