fbpx

Seizoens nachtwandeling Natuurpark Lelystad

GROOTSTEDELIJK EVENEMENT

20/03

woensdag 20 maart 2024

Luid de lente in, ontdek de natuur dichtbij en ga mee wandelen met onze gids door het prachtige Natuurpark Lelystad. Het park is normaal gesproken niet toegankelijk na zonsondergang, maar voor deze excursie maken wij een uitzondering.

Luid het nieuwe seizoen in, ontdek de natuur dichtbij en ga mee wandelen met onze gids door het prachtige Natuurpark Lelystad. Het park is normaal gesproken niet toegankelijk na zonsondergang, maar voor deze excursie maken wij een uitzondering. Omdat het park onverlicht is, ben je tijdens de wandeling meer gefocust op de zintuigen. Dit maakt de wandeling extra spannend en speciaal!

We starten om 23.00 uur op het plein voor het bezoekerscentrum.

Onze gids neemt je dit jaar vier keer mee, elke keer precies op de dag dat het nieuwe seizoen begint. En mocht je alle vier de wandelingen mee gaan, dan zul je ervaren dat je elke keer weer een ander park te zien en te horen krijgt. Deze wandeling is niet geschikt voor kinderen.

Praktische informatie

Parkeren

Parkeer de auto op het centrale parkeerterrein bij Natuurpark Lelystad. De excursie start vanaf het plein voor het bezoekerscentrum. Parkeren kost €3,- voor niet begunstigers.

Wandelschoenen

Trek stevige wandelschoenen aan.