fbpx

Sumowala Experience Zomer 2022

VARIA

09/07 t/m 10/07

Oostvaarderplassen Sumowala Experience

zaterdag 9 juli 2022 t/m zondag 10 juli 2022

Maak de verbinding met de natuur.

"Na een eerste online Sumowala Meetup afgelopen februari zijn we ontzettend blij dat we je nu mogen uitnodigen voor de eerste Sumowala Experience.
In deze experience nemen onze ambassadeurs Gina Maffey en Koen Arts je mee in hun wereld. Gina en Koen zijn experts op het gebied van buitenleven en onderzoeken de relatie tussen mens en natuur in woord en daad. In hun veelbesproken experiment een Wild Jaar sliepen zij 365 dagen in de buitenlucht sliepen en leefden zij ten ten minste 50% van hun tijd buiten.   Met een flinke rugzak vol ervaring en kennis zorgen Gina en Koen er dit weekend voor dat al jouw zintuigen geprikkeld worden. Als eerste editie van de Sumowala Experience – en compleet in lijn met Sumowala – zal deze zomerse bijeenkomst dan ook de titel: ‘Sun: Awaken your senses’ hebben.

Het weekend is opgedeeld in twee dagen: 9 en 10 juli. Op beide dagen zullen diverse activiteiten plaatsvinden, maar er is een belangrijk verschil. Op zondag 10 juli is de dag specifiek aangepast voor families met kinderen van jong tot oud. Op zaterdag 9 juli is iedereen vanaf 16 jaar welkom. Meer informatie daarover lees je op de desbetreffende pagina's op de website. Locatie; nabij de Oostvaardersplassen in Lelystad.

Daarnaast krijg je tijdens deze Sumowala Experience de kans om aan tafel te schuiven bij je mede-Sumowaliërs, de initiatiefnemers en natuurlijk bij Koen en Gina. Wij zijn namelijk erg benieuwd hoe jouw ideale Sumowala locatie eruit zou zien en we leren je graag beter kennen.

Wil jij een van de tickets bemachtigen voor de Sumowala Experience op 9 of 10 juli? Klik dan snel verder want het aantal kaarten is beperkt en verzeker jezelf van een plaats. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!"

Klik hier voor meer informatie en om kaarten te bestellen voor de Sumuwala Experience op zaterdag 9 juli.

Klik hier voor meer informatie en om kaarten te bestellen voor de Sumuwala Family Experience op zondag 10 juli.

Toegangsprijzen

(Volwassenen)
€ 32.5
(Kinderen)
€ 10Vanaf 5 jaar

LOCATIE

Oostvaarderplassen Sumowala Experience
Kitsweg 1
8218 AA Lelystad