fbpx

Sunset Cruise

EXCURSIE

27/05

Bataviahaven

vrijdag 27 mei 2022

Geniet van een prachtige zonsondergang op ’t water van 19:30 tot 23:00.

Vaar als een ontdekkingsreiziger op romantische wijze een prachtige zonsondergang tegemoet. En als de weersomstandigheden dit toelaten kunnen wij zelfs op zoek gaan naar het nieuwste stukje Nederland; de Marker Wadden!

De combinatie van het zeilen naar bijvoorbeeld dit prachtige natuurgebied met een mooie zonsondergang, biedt dit arrangement alle ingrediënten voor een leuk of romantisch avondje uit. Tijdens de vaartocht zijn onze bar en kombuis geopend voor de inwendige mens.

Je bent van harte welkom om als stel of vrienden, vriendinnen, familie of individueel op een ontspannen manier mee te varen en te genieten van het zeilen. Lekker happen en koele drankjes drinken met leuke en gezellige mensen. Kom naar de Bataviahaven in Lelystad voor een heerlijk avondje stappen op het IJsselmeer.

"Na een mooie zonsondergang en de komende schemering die volgt, worden de zeilen op zeer speciale manier middels een LED light show verlicht!"

Elke laatste vrijdag van de maand is het weer feest, van 19:30 uur tot 23:00 uur. Je bent van harte welkom om als stel of vrienden, vriendinnen, familie of individueel op een ontspannen manier mee te varen en te genieten van het zeilen. Lekker happen en koele drankjes drinken in een ongedwongen sfeer.

LOCATIE

Bataviahaven
Schoonzicht 404
8242 KH LELYSTAD