fbpx

THE BILLY JOEL EXPERIENCE

THEATERVOORSTELLING

03/05

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

vrijdag 3 mei 2024

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Voor de pauze speelt Alexander Broussard en zijn band één van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief!

Via een speciale webpagina (www.billyjoelexperience.nl/stemmen) bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. Heel makkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt je écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er uit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia en in theaters door het hele land. Ze hebben zelfs voor een uitverkocht Ziggo Dome gespeeld.

Zijn doorbraak bij het grote publiek kwam via het programma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’. Daar kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

Toegangsprijzen

€ 29.5Inclusief garderobe en (pauze)drankje Exclusief €3,25 boekingskosten per boeking

LOCATIE

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum
Agorabaan 12
8224 JS LELYSTAD