The Doors in Concert

12/12

Corneel

zaterdag 12 december 2020

TRIBUTEBAND BRENGT HOMMAGE AAN HET AUTHENTIEKE GELUID VAN THE DOORS

De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengen een hommage aan de legendarische The Doors, waarvan zanger en icoon Jim Morrison in 1971 overleed, meer dan 45 jaar geleden.

The Doors zorgt in 1965 voor een explosie van psychedelische rock! Teksten over seks en drugsgebruik shockeren vriend en vijand, maar toch groeit ‘Light My Fire’ uit tot een wereldhit. Ruim 45 jaar na het overlijden van iconische frontman Jim Morrison brengt The Doors in Concert een authentieke hommage aan The Doors. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de kleinste details benaderen.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons. De bandleden laten zich inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

Toegangsprijzen

€ 18.5Voorverkoop
€ 21Deurverkoop

LOCATIE

Corneel
Neringweg 159
8224 KA LELYSTAD