fbpx

Zingen In Lelystad

MUZIEK OVERIG

10/10 t/m 12/06

Theater Posa

zaterdag 10 oktober 2020 t/m zaterdag 12 juni 2021

Een heerlijke ochtend ontspannen zingen, dat doe je bij ‘Zingen In Lelystad’. Geen koor waar je lid van hoeft te worden, repeteert voor concerten, veel oefent en lang op elkaar moet wachten. Wel een inloopkoor waar iedereen welkom is die van zingen houdt. Ontspannen zingen, muziek die je snel meezingt, zangplezier en warme pianobegeleiding. Een zangfeestje dus! De muziek die er wordt gezongen bestaat uit wereldmuziek, canons traditionals en een enkel popnummer. Meestal wordt er meerstemmig gezongen. Het aanleren gaat ontspannen en snel, ook als je geen noten kunt lezen. Kom dus meedoen!

‘Zingen In Lelystad’is een inloopkoor waar iedereen welkom is, een ontspannen zangmoment waarbij veel wordt gezongen. Een zangfeestjes dus. De muziek die wordt gezongen bestaat uit toegankelijke wereldmuziek, canons, traditionals en een enkel pop nummer. Er wordt zowel eenstemmig als meerstemmig gezongen, waarbij zangplezier en veel zingen centraal staan. Zingen In Lelystad is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen lid te worden, maar betaalt alleen als je komt.
Zingen In Lelystad staat onder de bezielende leiding van Petra Overeem. Het delen van de vreugde van zingen is haar passie. Vol enthousiasme geeft zij mensen de ruimte om op ontspannen wijze samen te zingen en te genieten van mooie klanken.
De begeleiding wordt op inspirerende wijze verzorgd door Joshua Buijnink, pianist bij o.a. Just the Two of Us en Bubblegumm en ‘Suiker, zoetstof voor de ziel’. Zijn begeleiding maakt het zingen tot een nog groter feest.

LOCATIE

Theater Posa
Kempenaar 01 10
8242 BA LELYSTAD