fbpx

Heerlijk fietsen door het groen, langs het water en door het centrum? Met het gescheiden fietspaden systeem is Lelystad de ideale stad om per fiets te ontdekken. Fiets bijvoorbeeld in een halfuurtje al van de Oostvaardersplassen naar Batavia Stad Fashion Outlet.
Lelystad is aangesloten bij het Landelijk Fietsknooppuntennetwerk. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor dagtochten op de fiets.

Let op! Het knooppunten netwerk is geoptimaliseerd. Hierdoor kan het zijn dat oude kaarten niet meer actueel zijn. Zorg dat je bij het plannen van je route gebruik maakt van een actuele route.

Kijk hier voor meer informatie over het Landelijk Fietsknooppuntennetwerk.

Klik op deze link voor om de toeristische routekaart te downloaden.

FIETSEN EN WANDELEN IN LELYSTAD

Inspannen? Ontspannen? Wat jij wilt. Wij helpen je op weg.

Sinds maart 2014 is Lelystad aangesloten bij het Landelijk Fietsknooppuntennetwerk. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor dagtochten op de fiets. Lange fietstochten, korte fietstochten, het is allemaal mogelijk. Kies een aantal knooppunten uit en stel op die manier zelf de route samen. Kijk hier voor meer informatie over het Landelijk Fietsknooppuntennetwerk.

 

Visit Lelystad is in het beheer van City Marketing Lelystad. Heb je vragen of wil je een activiteit aanmelden? Neem dan contact met ons op.