fbpx

Geheim van Lelystad: Balls and Arrows

GEHEIM VAN LELYSTAD

maandag 4 juli 2022

Afgelopen vrijdag was het elfde Geheim van Lelystad. En wat voor een geheim! Balls and Arrows bestaat tien jaar. Een mijlpaal die natuurlijk groots werd gevierd. Alle Lelystedelingen waren dan ook uitgenodigd voor de speciale open dag.

Van 14.30 tot 20.00 uur was er van alles te doen, te beleven en te zien, zoals 3D-handboogschieten, broodjes bakken boven het vuur, een demonstratie Airsoft en laser gamen. Alle ingrediënten voor een schitterend verjaardagsfeest waren aanwezig.

Het verjaardagsfeest werd goed bezocht, er kwamen veel Lelystedelingen op de open dag af. Sommigen waren al eerder bij Balls and Arrows geweest, voor anderen was het de eerste keer. De bezoekers uit die laatste groep waren stuk voor stuk positief verrast. Zeer positief zelfs, zoals Gerda, die samen met haar kinderen op het feestje was: "Al dat groen maakt het een heerlijke plek en die gezellige en ongedwongen sfeer zorgt voor een echt vakantiegevoel. Ook bij mijn kinderen. Niet alleen de omgeving en de sfeer vielen in de smaak, ook de activiteiten werden zeer positief ontvangen.

Vooral het gratis laser gamen viel in de smaak! Meerdere kinderen en volwassenen wouden zelfs meerdere keren meedoen. Stan: "Het 2de potje mocht ik met mijn broertje tegen mijn vader, dat was er leuk. Wij schoten papa samen af en wonnen! En ook de demonstratie Airsoft was een publiekstrekker en maakte meteen veel enthousiasme los, zoals bij de veertienjarige Sil: "Ik zag het en wist het echt meteen: dat wil ik als ik 18 ben ook een keer doen!". Ook veel andere bezoekers waren enthousiast over Airsoft. En dat gold ook voor het culinaire gedeelte van de open dag: een pizza uit een echte houtoven en dan lekker samen opeten in de buitenlucht. "Een perfect begin van het weekend", aldus een van de bezoekers. En dat was 't!

Het volgende geheim van Lelystad

Aanstaande donderdag wordt alweer het tiende geheim onthuld. Deze keer gaat het om een opening waar wandelaars en fietsers heel blij van worden. Houd de Facebook en Instagram van Lelystad goed in de gaten.

Op de agenda