fbpx

Geheim van Lelystad: Batavia Stad Fashion Outlet en heerlijk fietsen

GEHEIM VAN LELYSTAD

maandag 30 mei 2022

Afgelopen weekend was het tijd voor het zesde Geheim van Lelystad. Of eigenlijk was het een combinatie van twee verschillende geheimen. Een mix van bewegen en shoppen, van inspannen en ontspannen. Lelystedelingen werden aangemoedigd om op de fiets te stappen naar Batavia Stad Fashion Outlet. Met deze routes leer je de mooiste plekken in en om Batavia Stad Fashion Outlet kennen met als thema’s: families, duurzaamheid, kunst & design en waterrijk Lelystad. Ondanks het slechte weer gingen toch een aantal Lelystedelingen op de fiets een van de tochten maken. En ondanks dat veel van hen al jaren in de stad wonen, waren ook zij weer verrast door de prachtige omgeving. “Een tocht als deze helpt me eraan herinneren in wat voor ontzettende mooie omgeving wij eigenlijk wonen”, aldus Roos, die samen met haar twee zoons de familieroute fietste. Een tocht die goed was voor een gratis Ajax-sleutelhanger. Ieder groepje dat een fietstocht kwam halen, kreeg een leuke attentie die perfect aansloot bij het thema. Zo werden de Lelystedelingen die hadden gekozen voor ‘duurzaam’, getrakteerd op lekkere Lindt Bugs&Bees melkchocoladefiguurtjes. Voor de fietsers die hadden gekozen voor ‘waterrijk Lelystad’, was er een klompje-sleutelhanger en de route ‘kunst & design’ was goed voor een cap van het wereldberoemde modemerk Karl Lagerfeld. “Dat ze dit zomaar weggeven is echt super. Echt een te gek cadeau.” En na alle inspanning wisten bijna alle deelnemers de weg naar Batavia Stad Fashion Outlet te vinden. Om lekker te shoppen en te genieten bij een van de gezellige koffie- en lunchtentjes.

Ook fietsen en shoppen?
Voor iedereen die afgelopen weekend niet aan het zesde Geheim van Lelystad hebben meegedaan, is er goed nieuws. De thematische fietsroutes blijven beschikbaar bij het Information Centre van Batavia Stad.

Het volgende geheim van Lelystad
Voor aanstaande donderdag 2 juni staat de onthulling van het zevende Geheim van Lelystad op het programma. En zoals iedere week lichten we nu alvast een tipje van de sluier op: biologische kruiden. Houd de Facebook en Instagram van Lelystad goed in de gaten.

Op de agenda