fbpx

Geheim van Lelystad: Nieuw Land Experience Oostvaardersplassen Lelystad

GEHEIM VAN LELYSTAD

maandag 9 mei 2022

Zondag 8 mei was voor een aantal moeders een onvergetelijke dag. Zij werden getrakteerd op de Nieuw Land Experience Oostvaardersplassen Lelystad. Een van de Geheimen van Lelystad. Op deze zonovergoten dag leerden de deelnemers de Oostvaardersplassen van het Nationaal Park Nieuwland op een bijzondere manier kennen.

Zo werden opgehaald bij het Bataviakwartier en met de speciale Nieuw Land Bus naar de ligplaats van het schip gebracht. Tijdens de busrit werden ze verrast met een bijzondere VR belevenis. De mooie vaartocht langs de schitterende en ongerepte natuur van Nationaal Park Nieuw Land was in een woord indrukwekkend. Het is een gebied waar veel herten leven en die werden dan ook vanaf het schip gespot. Ander hoogtepunt van de vaartocht was het schutten in de Noordersluis met maar liefst zes meter verval. Op het eindpunt van de vaartocht, het Oostvaardersveld, werden de deelnemers opgewacht door een gids van Staatsbosbeheer. Tijdens een gezellige en bijzondere wandeling vertelde hij van alles over de Oostvaarderplassen en werden er ook przewalskipaarden gespot. De wandeling eindigde bij het bezoekerscentrum waar iedereen kon genieten van het uitzicht vanaf het mooie terras. Uiteindelijk bracht het schip de deelnemers naar het Werkeiland, terug in de bus naar het Bataviakwartier, het eindpunt van een bijzondere Moederdag. “De combinatie van varen en wandelen door de natuur met een gids die echt alles weet, maakte van deze dag een hele bijzondere Moederdag” vatte Anita de dag mooi samen.

Volgende Experience
De Nieuw Land Experience Oostvaardersplassen Lelystad vaart iedere maand.
4 juni is de volgende afvaart. Kijk voor meer informatie op www.nieuwland-experience.nl

Het volgende geheim van Lelystad
Donderdag 12 mei wordt het volgende geheim onthuld. Een geheim dat staat voor op een bijzondere manier overnachten met veel korting.

Houd de Facebook en Instagram van Lelystad goed in de gaten.