fbpx

Kubus brengt met musical ‘Titanic’ dramatisch verhaal vol passie tot leven

NIEUWS

donderdag 11 mei 2023

Maak je klaar voor een onvergetelijke theaterervaring met de musical 'Titanic', op zaterdag 13 mei in De Kubus in Lelystad. Dit meeslepende en dramatische verhaal neemt je mee terug in de tijd naar het iconische schip dat tragisch ten onder ging. Beleef de romantiek, roddels en jaloezie aan boord terwijl de hang naar status, geld en macht een rol spelen in dit epische verhaal.

Naast de opvarenden ontmoet je ook de oude Rose die terugkijkt op haar avonturen, een nieuwsgierige journaliste en een gefrustreerde verpleegster. Zang, dans en drama worden met enthousiasme uitgevoerd door de volwassen musicalgroep van De Kubus.  

Een waar spektakel
Alexander Plooij, manager Kunst in Uitvoering van kunst- en cultuurcentrum De Kubus, heeft alvast even door de coulissen gegluurd tijdens de generale repetitie. ‘Het belooft een indrukwekkende voorstelling te worden! Wat een kleuren, geluiden en spektakel! Iedereen heeft er ontzettend veel zin in, ondanks dat het natuurlijk best spannend is, zo’n grote show.’

Onvergetelijke kans
De voorstelling vindt plaats op zaterdag 13 mei 2023 in De Kubus in Lelystad om 14.30 en 18.30 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, biedt de musical 'Titanic' een onvergetelijke kans om het dramatische verhaal van de Titanic te beleven. De entree is inclusief een consumptie. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.dekubuslelystad.nl Op de dag zelf zijn er ook kaarten aan de deur van De Kubus verkrijgbaar, mits deze er nog zijn! Betaling is alleen mogelijk met pin.

Foto:
Ervaar het tragische verhaal van de Titanic live in De Kubus theaterzaal.©Bert Brugman