fbpx

Leonardo Hotel Lelystad City Center

Leonardo Hotel Lelystad City Centre ligt, zoals de naam zegt, centraal. Vanuit dit hotel ontdek je het jongste stuk van Nederland. Relax in je kamer en dineer bij de restaurants in het gebouw. Genoeg keuze tijdens jouw overnachting in Lelystad!

Het hotel ligt middenin Lelystad, naast het Agora Theater, dat beschouwd wordt als een futuristisch architectonisch wonder. Leonardo Hotel Lelystad City Center ligt slechts vijf minuten lopen van het station en is perfect als je de hoofdstad van Flevoland wil bezoeken voor je werk of voor ontspanning. Een verblijf in een van de 86 kamers is even stijlvol als comfortabel door de inrichting in een blitse monochrome stijl. Met parkeergelegenheid direct tegenover het hotel is het gemakkelijk bereikbaar. Het hotel is volledig ingericht voor zakelijke evenementen en in het restaurant van het hotel kun je altijd iets eten.

Je hoeft het hotel maar uit te gaan en je bent zo bij de grootste trekpleisters van de omgeving. Huur eens een fiets bij de hotelreceptie en binnen een half uur zit je middenin de prachtige natuur van natuurreservaat de Oostvaardersplassen. Ook voor andere avonturen zit je hier goed, vlakbij Walibi Holland, Batavia Stad Outlet en het Aviodrome.

Wil je een hotel in Lelystad? Bij Leonardo Hotel Lelystad City Center vind je alles wat je zoekt voor een gedenkwaardig verblijf.

Als je een zakenhotel zoekt in Lelystad, dan heeft het Leonardo Hotel Lelystad City Center ook alles wat je nodig hebt. Er zijn drie volledig uitgeruste vergaderruimtes groot genoeg voor 250 personen. Het personeel heeft bovendien jarenlange ervaring in het organiseren van vergaderingen, trainingen, diners, feesten en conferenties. Er is dus altijd een expert in de buurt om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

LOCATIE

Leonardo Hotel Lelystad
Agoraweg 11
8224 BZ LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels