fbpx

Arrangementen Natuurpark Lelystad

Op zoek naar een actief programma in de natuur voor een familiefeest of een personeelsuitje? Kom dan naar Natuurpark Lelystad. Het Flevo-landschap verzorgt diverse groepsexcursies en biedt u diverse arrangementen aan. Alle arrangementen zijn te combineren met een bezoek aan restaurant Hajé Natuurpark.

Op zoek naar een actief programma in de natuur voor een familiefeest of een personeelsuitje? Kom dan naar Natuurpark Lelystad. Het Flevo-landschap verzorgt diverse groepsexcursies en biedt u diverse arrangementen aan. Alle arrangementen zijn te combineren met een bezoek aan restaurant Hajé Natuurpark.

Wat dacht u ervan om oog in oog te komen staan met een kudde galopperende przewalskipaarden, imposante edelherten of wroetende zwijnen? Wel eens een eland of wisent in het echt gezien? Ooit ooievaars zien broeden in een hoge boom? Of Pater Davidsherten zien ravotten? Het is allemaal mogelijk in Natuurpark Lelystad. Het is soms wel even zoeken, de dieren leven in zeer ruime gebieden.
Het park, is zo ingericht dat bezoekers zich er thuis voelen en al snel in de ban komen van het boeiende leven van de dieren. Kilometers lange fiets- en wandelpaden slingeren door het bosrijke terrein, waardoor een wandeling of fietstocht een ontdekkingstocht door de natuur is.

Een greep uit de mogelijkheden;

Dieren voeren in Natuurpark Lelystad
Tijdens dit arrangement gaat u mee met het voeren van de dieren in Natuurpark Lelystad. Om 8.00 uur vertrekt uw groep samen met de gids en rijdt u in de elektrische excursiewagen achter de boswachter aan om dieren te voeren. Ondertussen krijgt u allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden te horen over de dieren en hun eetgewoontes. Een bijzondere ervaring voor jong en oud! De tocht duurt 1,5 uur en kost €170,- voor 20 personen.

Wandelexcursie
Uw groep wandelt door het Natuurpark met een gids die u allerlei wetenswaardigheden over de dieren en planten vertelt. Deze excursie kunt u het hele jaar door boeken. De excursie duurt 1,5 uur en kost €80,- per groep van maximaal 25 personen. Meerdere groepen ook mogelijk.

Excursiewagen
Bezoek alle bijzondere dieren van Natuurpark Lelystad met excursiewagen, De Salamander. Deze elektrische wagen is geschikt voor 20 personen en is heel stil, zodat u volop kunt genieten van de natuur. Uw groep maakt een rit door het park, waarbij de gids op de mooiste plekken stopt om u uitleg te geven over de dieren. Deze excursie duurt 1,5 uur en kost €140,- voor maximaal 20 personen.

Fietsexcursie
Ontdekt u het Natuurpark liever per fiets? Met 18 km aan fietspaden bent u niet snel uitgefietst. De gids brengt u naar de mooiste plekjes van het park en stopt regelmatig om een toelichting te geven. Deze excursie is het hele jaar beschikbaar. Uw groep kan zelf fietsen meenemen, of fietsen huren voor €5,50 per stuk. Hiervoor dient u wel tijdig te reserveren. Er zijn maximaal 20 fietsen beschikbaar. De excursie duurt 1,5 uur en kost €80,- voor 20 personen.

Vaarexcursie
Natuurpark Lelystad beschikt over een elektrische fluisterboot, de Bever. Hiermee kunt u de natuur vanaf het water beleven. De fluisterboot vaart van 1 mei tot 1 november. Er zijn verschillende excursies mogelijk vanaf € 140,- voor 20 personen.

Combinaties van bovenstaande arrangementen zijn ook mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website www.flevolandschap.nl of neem contact op via 0321-286111 of info@flevolandschap.nl

LOCATIE

Natuurpark Lelystad
Vlotgrasweg 11
8219 PP LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels