Aviste B.V.

AViste is gespecialiseerd in het bieden van betrouwbare oplossingen op het gebied van Audiovisuele middelen. Aviste heeft zich als doel gesteld een vooruitstrevende leverancier te zijn op het gebied van verkoop, verhuur en installatie van AudioVisuele communicatiemiddelen. Kortweg een one-stop-shop.Als AudioVisuele professional staat AViste voor kwaliteit, betrouwbaarheid en specialistische kennis. De hele organisatie is gebaseerd op kwaliteit, zodat wij kunnen voldoen aan uw verwachtingen en kunnen bijdragen aan uw succes. Hierdoor heeft AViste in een korte tijd al een veelzijdige kl

AViste is gespecialiseerd in het bieden van betrouwbare oplossingen op het gebied van Audiovisuele middelen. Aviste heeft zich als doel gesteld een vooruitstrevende leverancier te zijn op het gebied van verkoop, verhuur en installatie van AudioVisuele communicatiemiddelen. Kortweg een one-stop-shop.

Als AudioVisuele professional staat AViste voor kwaliteit, betrouwbaarheid en specialistische kennis. De hele organisatie is gebaseerd op kwaliteit, zodat wij kunnen voldoen aan uw verwachtingen en kunnen bijdragen aan uw succes. Hierdoor heeft AViste in een korte tijd al een veelzijdige klantenkring opgebouwd, die alleen genoegen neemt met het beste. Onze relaties bevinden zich in alle bedrijfstakken, in allerlei bedrijven groot en klein.

Zoals gezegd kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons op nummer 1. Dit vertaalt zich in zowel onze medewerkers als in de toegepaste apparatuur.

Openingstijden

DagVanTot
Zondag15:0022:30
Dinsdag15:0022:30
Woensdag15:0022:30
Donderdag15:0022:30
Vrijdag15:0022:30
Zaterdag15:0022:30
Buiten deze tijden werkt Aviste op afspraak.

LOCATIE

Aviste B.V.
Kolkweg 22j
8243PN LELYSTAD

Locaties in de buurt