fbpx

Kinderfeestje bij Ballorig

Wat is een leukere plek om iets te vieren dan in hét kinderspeelparadijs van Lelystad? Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en maak er een dag van je leven van bij Ballorig Lelystad.

Kinderfeestje in het speelparadijs

Wat is een leukere plek om iets te vieren dan in hét kinderspeelparadijs van Lelystad? Ballorig regelt alles voor je! Ze maken een verjaardagstafel voor de jarige met een cadeautje en daar hoort natuurlijk ook drinken en wat lekkers bij voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Zo wordt een feestje om nooit te vergeten! Op de website van Ballorig kun je er meer informatie over vinden.

Het kinderfeestje van je leven geven?

Ballorig regelt alles voor je! Ze maken een verjaardagstafel voor de jarige met een cadeautje en daar hoort natuurlijk ook drinken en wat lekkers bij voor alle vriendjes en vriendinnetjes. Op de website van Ballorig kun je er meer informatie over vinden.

Meer weten?

Kinderspeelparadijs Ballorig is gelegen aan de Badweg 17a, 8223 PA te Lelystad, vlakbij Sportcentrum De Koploper. Ze zijn te bereiken via 0320 23 05 74 of via de e-mail: lelystad@ballorig.nl. Kijk voor meer informatie op hun website!

LOCATIE

Kinderspeelparadijs Ballorig
Badweg 17
8223 PA LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels