fbpx

Balls and Arrows | paintbal & airsoft

Kom ook airsoften of paintballen op het grootste combatpark van Nederland! Kijken wie de scherpschutter is van de groep? Met 15 hectare ingericht terrein is Balls and Arrows Lelystad de locatie voor jou! Tevens is het ook een geweldige schietsportlocatie.

Gigantisch veel pret

Kom ook airsoften of paintballen op het grootste combatpark van Nederland! Kijken wie de scherpschutter is van de groep? Met 15 hectare ingericht terrein is Balls and Arrows Lelystad de locatie voor jou! Tevens is het ook een geweldige schietsportlocatie. Balls and Arrows biedt naast de paintballbanen een losse handboog- , een kruisboog- en een luchtdrukgeweerschietbaan. Krijg onder leiding van ervaren begeleiders en professioneel materiaal de beginselen van de schietsport onder de knie. Balls and Arrows is een unieke combinatie van twee ontzettend leuke vrijetijdsbestedingen.

Wat is er te doen?

De velden van Balls and Arrows variëren in opzet en grootte, zodat zowel grote als kleine groepen een spannend en uitdagend spel kunnen spelen. De zondagen gebruiken ze voor hun open Skirms, het totale airsoftterrein van 150.000 m2, vol mooie schuilplaatsen.

Ook voor workshops/teamuitjes kun je bij ze terecht. Balls and Arrows biedt leerzame en inspirerende teamuitjes aan, waarin aandacht is voor reflectie, samenwerking, verbinding en teamontwikkeling. In verschillende werkvormen, zoals workshops en activiteiten in het bos, kun je je eigen arrangement op maat samenstellen

Meer weten?

Meer informatie, een fotoimpressie, boeken en nog veel meer? Kijk dan op hun website en op hun Facebook pagina.

LOCATIE

Balls and Arrows | paintbal & airsoft
De Serpeling 210
8219 PZ LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels