fbpx

Bed & Breakfast Karveel

Wilt u goed en betaalbaar overnachten? Aan de rand van een groene woonwijk ligt onze B&B, tussen Bataviastad en een groot stadsbos in. In huis zijn twee kamers beschikbaar, een met een tweepersoons bed en een met twee eenpersoons bedden. Meer avontuurlijk ingestelde gasten kunnen terecht in het stapelbed in ons tuinhuis. Onze ruime tuin staat open voor alle gasten. U kunt hier loungen, eten of lekker barbecueën.

Wilt u goed en betaalbaar overnachten? Aan de rand van een groene woonwijk ligt onze B&B, tussen Bataviastad en een groot stadsbos in. In huis zijn twee kamers beschikbaar, een met een tweepersoons bed en een met twee eenpersoons bedden. Meer avontuurlijk ingestelde gasten kunnen terecht in het stapelbed in ons tuinhuis.

Onze ruime tuin staat open voor alle gasten. U kunt hier loungen, eten of lekker barbecueën.
Bij aankomst kunt u uw auto parkeren onder onze carport. In de hal treft u een koelkast aan met daarop een combimagnetron. Hier kunt u zelf meegebrachte etenswaren en drank koel houden of opwarmen. Servies en bestek vindt u in het kastje hierboven. De afwas doen wij wel. Verderop in de hal staat een boekenkast met diverse lectuur en folders.

Op de eerste verdieping zijn de gastenkamers. Een kamer met tweepersoons bed hebben wij ‘tussen kunst en kitsch’ genoemd, gezien de inrichting in licht romantische stijl. De andere kamer is wat vrolijker van inrichting, maar even comfortabel. Er is een gezamenlijke badkamer met badmeubel, toilet en douchecabine.

LOCATIE

Bed & Breakfast Karveel
Karveel 3444
8231 BN LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels