fbpx

Bistro La Route

Bistro La Route, al ruim 25 jaar de gezelligste huiskamer van Lelystad. Deze Bistro is gelegen aan het enige echte Horecapleintje van Lelystad.

Bistro aan het Horecapleintje
Bistro La Route, al ruim 25 jaar de gezelligste huiskamer van Lelystad. Deze Bistro is gelegen aan het enige echte Horecapleintje van Lelystad.

Biologisch & duurzaam
Bistro La Route is er op gericht je verblijf in het restaurant tot een klein 'culinair feestje' te maken. Het is daarom belangrijk dat jij je thuis bij ze voelt. Heb jij een allergie, geef dat dan door aan de bediening zodat ze daar rekening mee kunnen houden!
In hun gerechten verwerken ze dagelijks vers aangevoerde ingrediënten vanuit de biologische teelt. Zo proberen ze zorg te dragen voor dieren en gewassen met respect voor dierenwelzijn en milieu.
Zo serveren ze op deze wijze niet alleen een smakelijk gerecht, maar bovenal een gezond product, van vee dat graast op weiland met een actief bodemleven en gevarieerde plantengroei door gebruik van stalmest. Biologisch en puur natuur.

Met de seizoenen mee
Naast hun specialiteiten, zoals bijvoorbeeld de overheerlijke Confit de Canard, koken ze met de seizoenen mee. Geheel in stijl passen ze daar hun wanddecoraties op aan. Hun friet maken ze zelf van aardappels uit de Flevopolder en dat proef je! Modern, maar ook ambachtelijk vanuit ouderwetse kwaliteitsprincipes. Duurzaamheid staat bij Bistro La Route hoog in het vaandel. Dat betekent voor jou: lekker uit eten met een bewust verantwoord gevoel!

Jouw tevredenheid staat bij de bisttro centraal. Mocht er desondanks iets niet naar wens verlopen dan horen ze dat graag. Jouw suggesties stellen hun in staat hun service voortdurend te optimaliseren.

Openingstijden
Deze bistro is open vanaf 16.00 uur op woensdag tot en met zondag, op maandag & dinsdag zijn ze gesloten! De keuken is open vanaf 17.00 uur en ze blijven open zolang het gezellig is.

Meer informatie?
Op www.laroute.nl is het mogelijk te reserveren, informatie te vinden over de locatie en het restaurant, vind je contactinformatie, een sfeerimpressie en meer!

LOCATIE

Bistro La Route
De Schans 1823a
8231 KB LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels