fbpx

Camping de Zeeaster

Welkom op boerencamping De Zeeaster te Lelystad, een minicamping in de provincie Flevoland. De camping is centraal in Flevoland gelegen en bevind zich op het akkerbouw bedrijf van de familie Hagedoorn.

Welkom op boerencamping De Zeeaster te Lelystad, een minicamping in de provincie Flevoland. De camping is centraal in Flevoland gelegen en bevind zich op het akkerbouw bedrijf van de familie Hagedoorn. Zij telen biologische gewassen op 46 hectare grond en ondernemen zo duurzaam mogelijk. Ze hebben dan ook een windmolen, zonnepanelen en verwarmen het douchewater door middel van zonne-energie. Naast het werk op het akkerbouw bedrijf en een baan op de Aeres Hogeschool in Dronten is men in 2020 hun droom gestart: een mini boeren camping. Ben je op zoek naar rust, ruimte en kleinschalig kamperen? Wil je graag eens ervaren hoe het er op een akkerbouwbedrijf aan toe gaat? Kom dan nu hier kamperen! Boerencamping De Zeeaster te Lelystad, een minicamping in de provincie Flevoland. heeft voor zowel campers, caravans als tenten plek.

De campingplaatsen op boerencamping De Zeeaster in Lelystad zijn in de jonge boomgaard en rondom het boerenerf gelegen en bieden een prachtig uitzicht op de akkers. De zonsondergangen zijn een waar genot om mee te maken! Alle plekken op de minicamping hebben stroom en gratis wifi en op het erf is een sanitair aanwezig met douche, wastafel, toilet, urinoir, stromend (drink)water en een wasmachine. Met slecht weer is er ook een overdekte ruimte beschikbaar met zitgelegenheid, koffie/theehoek, spellen en ander vermaak. Voor de kinderen is er een trampoline en diverse los speelmateriaal beschikbaar. Ook een bezoekje aan de boerderijdieren kan natuurlijk niet ontbreken! Ook is er de mogelijkheid om uw eigen paard(en) mee te nemen en te stallen tijdens uw verblijf.

Naast het vermaak op het erf van boerencamping De Zeeaster in Lelystad is er in de omgeving van Lelystad en Dronten genoeg te doen. Denk hierbij aan een bezoek aan de Bataviawerf/museum Nieuwland, de Oostvaardersplassen, het natuurpark met daarin het openluchtmuseum, de overburen Hoeve Vredeveld waar je een kijkje kunt nemen bij de koeien en allerlei biologische producten kunt kopen in hun boerderijwinkel. En dit is nog maar een kleine greep uit alle activiteiten die er zijn in Flevoland, kom het beleven tijdens een verblijf op minicamping De Zeeaster.


Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels