fbpx

Camping ’t Oppertje

Kom tot rust op een kleinschalige camping met een huiselijke sfeer. En kleinschalig betekent in dit geval niet klein, want ‘t Oppertje is ruim opgezet, beschikt over grote plaatsen, heeft uitstekende voorzieningen en een verrassende (groene) omgeving.

Kom tot rust
Kom even helemaal tot rust op een kleinschalige camping met een huiselijk en prettige sfeer. En kleinschalig betekent in dit geval niet klein, want Camping ‘t Oppertje is ruim opgezet, beschikt over grote plaatsen, heeft uitstekende voorzieningen en een verrassende (groene) omgeving.

Te zien en te doen
Wist je bijvoorbeeld dat de camping middenin Nationaal Park Nieuw Land ligt? Dit door mensenhanden gemaakte natuurgebied is het grootste ter wereld en bestaat uit de Lepelaarplassen, de Oostvaardersplassen, het Markermeer en het jongste stukje Nederland: de Marker Wadden. De Oostvaardersplassen liggen letterlijk om de hoek en binnen enkele (auto)minuten ben je bovendien in Batavia Stad Fashion Outlet; hét outlet-shoppingcenter van Nederland. Voor iedereen die op zoek is naar (ont)spanning is er rondom de camping ook genoeg te doen. Zo zijn er verschillende wandel- en fietsroutes, allerlei watersportmogelijkheden en een heus vispark met verschillende visvijvers.

Kampeermogelijkheden
Even helemaal tot rust komen tijdens een week(end)je weg, wie wil dat zo nu en dan niet? Voor iedereen die niet zelf de beschikking heeft over een tent, caravan of camper, heeft ‘t Oppertje acht blokhutten/accommodaties te huur. Deze zijn voor korte of langere tijd te gebruiken, geschikt voor 2 tot 4 personen en stuk voor stuk heel verschillend ingericht.

Voor alle accommodaties geldt dat huisdieren niet zijn toegestaan en linnen- en beddengoed zoals (onder-) lakens, dekens en kussenslopen niet aanwezig zijn, vergeet deze dus niet in te pakken.

Meer weten?
Let erop dat Camping 't Oppertje niet het gehele jaar open is. Kijk voor de actuele openingstijden op www.oppertje.nl. Daarnaast vind jee op deze site meer informatie over alles op en rondom de camping, een impressie, reserveermogelijkheden en nog veel meer. Kijk daarnaast op hun Facebook pagina voor actuele nieuwsinformatie. Contact opnemen kan via 0320-25 36 93 of info@oppertje.nl.

Openingstijden

Let erop dat Camping 't Oppertje niet het gehele jaar open is. Kijk voor de meest actuele openingstijden daarom op www.oppertje.nl.

LOCATIE

Camping ’t Oppertje
Uilenweg 11
8245 AB LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels