Centrum Biologische Landbouw

Het Centrum Biologische Landbouw is een landelijk opererend praktijkcentrum dat zich richt op het stimuleren van burgers/consumenten om bewust en duurzaam te leven, voornamelijk op het gebied van eetcultuur maar ook op leefwijze en leefomgeving. Biologisch is daarbij het uitgangspunt.Het Centrum is gevestigd in de 'Tuin van Lelystad', een aaneengesloten areaal van biologische land- en tuinbouwbedrijven en natuurgebieden. Hier kunnen mensen kennismaken met de biologische landbouwpraktijk en de oorsprong van voedsel; o.a. rondleidingen door Biologische Streekgidsen, excursies, verkooppu

Het Centrum Biologische Landbouw is een landelijk opererend praktijkcentrum dat zich richt op het stimuleren van burgers/consumenten om bewust en duurzaam te leven, voornamelijk op het gebied van eetcultuur maar ook op leefwijze en leefomgeving. Biologisch is daarbij het uitgangspunt.
Het Centrum is gevestigd in de 'Tuin van Lelystad', een aaneengesloten areaal van biologische land- en tuinbouwbedrijven en natuurgebieden. Hier kunnen mensen kennismaken met de biologische landbouwpraktijk en de oorsprong van voedsel; o.a. rondleidingen door Biologische Streekgidsen, excursies, verkooppunten bij de boer, biologische catering, boerderij- en natuureducatie en boerderijbeleving voor kinderen (zelf plukken, leren koken, etc.) en andere groepen, zoals bedrijven.
 

LOCATIE

Centrum Biologische Landbouw
Bronsweg 22
8222 RB LELYSTAD

Locaties in de buurt