De Eetalage

De Eetalage is een modern en hippe lunch/loungeroom in het nieuwe centrum van Lelystad, onder de FlevoMeer Bibliotheek.

Een café waar alles mogelijk is
De Eetalage is een modern en hippe lunch/loungeroom in het nieuwe centrum van Lelystad, onder de FlevoMeer Bibliotheek. Je kunt er een boek lezen op het terras met een wijntje er naast of juist binnen met een kop fair trade koffie. Je mag het allemaal zelf weten. Naast het genot van een drankje kan een lekker broodje niet ontbreken. Van sandwiches tot ambachtelijke broodjes en van een sateetje tot sushi: alles is mogelijk.

Biologische producten
De Eetalage werkt met veel biologische producten en hebben ook een allergene kaart. Daarnaast is elk lunchgerecht glutenvrij te bestellen en hebben ze glutenvrij gebak.

Ook leuk voor kinderen
De Eetalage is een grote woonkamer en voor de kinderen een heerlijke plek om te vertoeven. De kinderen vermaken zich heerlijk in de speelhoek terwijl jullie lekker kunnen bijpraten in een ontspannen sfeer.

Je vindt De Eetalage vlakbij het station en midden in het centrum van Lelystad. Geniet met mooi weer op ons sfeervol ingerichte terras, want bij De Eetalage draait alles om ontmoeten en genieten!

Bezorgen
Liever thuis genieten van eerlijke producten? De Eetalage bezorgt ook. Op www.eetsmakelijk.nl/bestellen/lelystad/de-eetalage is hier meer informatie over te vinden.

Meer informatie?
Meer weten? Spieken in de menukaart, een sfeerimpressie, contactinformatie of bezorginfo? Kijk dan op www.eetalagelelystad.nl/home. Kijk daarnaast op www.facebook.com/deeetalage of bel naar 0320 215 913 voor actuele informatie.

Openingstijden

DagVanTot
Zondag15:0022:30
Dinsdag15:0022:30
Woensdag15:0022:30
Donderdag15:0022:30
Vrijdag15:0022:30
Zaterdag15:0022:30
Kijk voor actuele openingstijden op www.eetalagelelystad.nl

LOCATIE

De Eetalage
De Promesse 4
8232 VX LELYSTAD

Locaties in de buurt