fbpx

De Gordiaan Kitchen-bar

Puur eten en romantisch tafelen. Daarvoor komt u naar De Gordiaan, één van de oudste restaurants in het stadshart van Lelystad. Dagverse, biologische streekproducten worden omgetoverd tot (h)eerlijke gerechten.

Puur en romantisch
Puur eten en romantisch tafelen. Daarvoor komt u naar De Gordiaan, één van de oudste restaurants in het stadshart van Lelystad. Dagverse, biologische streekproducten worden omgetoverd tot (h)eerlijke gerechten. Het menu kent zijn wortels in de Franse en Italiaanse keuken en wisselt voortdurend. De Gordiaan telt 30 zitplaatsen en is maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur geopend.

Wisselend menu

Met passie bereid en seizoensgericht; dat zijn de gerechten van De Gordiaan. Laat u verrassen door verse visvangst, groenten van nu en prachtige producten uit de polder.
Omdat alle ingrediënten dagvers worden ingekocht, en dus steeds wisselen, vindt u in het restaurant geen menukaarten, maar een schatkist met alle gerechten. Hier kunt u een keuze maken voor een 3,4 of 5 gangen menu.

Aan tafel!

Niet alleen voor een daverend diner, ook voor een lekkere lunch of fantastisch feest kunt u bij De Gordiaan terecht. Op verzoek is van alles mogelijk. Wilt u meer weten? Of reserveren? Bel dan naar 0320 230958. Of reserveer online. Voor groepen boven de 4 personen graag telefonisch reserveren! De medewerkers van De Gordiaan verwelkomen u graag voor een fantastische avond!

Meer weten?
Kijk dan op www.de-gordiaan.nl en www.facebook.com/degordiaan of neem contact op via 0320 230958.

Pure gerechten en een romantische sfeer: Hét recept voor een heerlijk avondje uit.

LOCATIE

De Gordiaan Kitchen-bar
Neringpassage 1
8224 JA LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels