fbpx

De Polderpannenkoek

Een eigentijds pannenkoekenrestaurant met gewoon de lekkerste pannenkoeken en American pancakes van Lelystad; onze polder zorgt voor de nodige inspiratie.

Een eigentijds pannenkoekenrestaurant met gewoon de lekkerste pannenkoeken en American pancakes van Lelystad; onze polder zorgt voor de nodige inspiratie. Of het nu gaat om lokale ingrediënten, vers van de plaatselijke markt, of om de unieke smaken die ze in hun (ambachtelijke) pannenkoekenspecials hebben laten terugkomen, vast staat dat de Polderpannenkoek de techniek van pannenkoeken bakken heeft geperfectioneerd.

Pannenkoeken brengen mensen bij elkaar
Eigenaar Michel vertelt; “Tegenwoordig heb je vaak maar weinig tijd voor elkaar. Even een snelle hap tussendoor, op de bank of achter de tv. Een goed gesprek waarbij er oprechte aandacht is voor elkaar verdwijnt meer en meer naar de achtergrond.” Eigenaar Rob vult aan; “In ons restaurant ga je juist terug naar de oorsprong van het gezin, gezellig samen aan tafel waar je met smart zit te genieten van de lekkerste pannenkoeken!

Wie is nou niet met pannenkoeken opgegroeid?! Het grootste doel van de Polderpannenkoek is dat iedereen het naar de zin heeft. Of je nu alleen komt, met familie, vrienden of collega’s, bij De Polderpannenkoek staat vooral onbezorgd genieten op het menu!
En dit menu is erg breed. Werp maar eens een blik op hun menukaart polderpannenkoek.nl/menukaart! Naast de Hollandse pannenkoek serveren ze ook American pancakes, voor- en nagerechten en nog veel meer.

Mogelijkheden
Wat grootser uitpakken? Kom dan naar de Polderpannenkoek voor je kinderfeestje of voor de speciale high pancake, een speciale variant op de high tea! Zit je liever thuis? Dan kun je de pannenkoeken moeiteloos thuis laten bezorgen. Bekijk de website voor alle mogelijkheden.

Meer weten over de Polderpannenkoek?
Wil je stiekem al spieken op de menukaart? Het verhaal achter het restaurant zien? Mogelijkheden bekijken, reserveren of nog veel meer? Kijk dan op polderpannenkoek.nl.
Check ook hun Facebook voor het laatste nieuws. www.facebook.com/depolderpannenkoek

Openingstijden

Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 16.00 – 21.00 uur. Zaterdag open van 10.00 – 21.00 uur en zondag van 16.00 tot 21.00 uur. De keuken is tot 20.00 uur open.

LOCATIE

De Polderpannenkoek
Agorahof 11
8224 JG LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels