fbpx

Doors Logies | bed & breakfast

Doors Logies is een bed and breakfast in Amerikaanse stijl in Lelystad. Geniet vanuit een riant uit grenenhout opgetrokken accommodatie van het uitzicht in een gebied waar veel agrarische activiteiten worden uitgevoerd.

Amerika in de polder
Doors Logies is een bed and breakfast in Amerikaanse stijl in Lelystad. Bij Doors Logies overnacht je binnen een gebied waar veel agrarische activiteiten op biologische wijze worden uitgevoerd. Vanuit een riant uit grenenhout opgetrokken accommodatie kun je genieten van de rust en uitzicht. Je zult versteld staan van de mooie natuur die de polder heeft!

Bed and breakfast
Doors Logies biedt 7 ruime frisse kamers, allemaal 2 persoons. Op de kamers zijn douche en toilet aanwezig. Tevens kun je gebruik maken van een gemeenschappelijke zitkamer. Er is draadloos internet aanwezig, maar voel je vrij om je mobiel even weg te leggen om te genieten van de natuur! Elke ochtend wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Een visuele indruk van de kamers en voorzieningen? Kijk dan op hun website.

Mini camping “de Gaard”
Liever slapen in een tent, caravan of camper? Het is ook heel fijn vertoeven op de bescheiden mini camping “De Gaard”. Heerlijk genieten tussen de fruitbomen! Gelegen in een jonge boomgaard van ongeveer 0,5 ha, kun je genieten van alle rust met je eigen tent, caravan of camper.
"Geen clowns, geen disco, gewoon natuur. Doors Logies wilt graag een landschappelijke camping zijn die als het ware in de natuur opgaat. Ze gaan voor mensen die rust en ruimte zoeken. Bij hun vind je daarom ook geen disco of een clown die de hele dag het terrein rondrent om de boel te vermaken", aldus eigenaresse Door. Het kamperen kan van 01 april tot 31 oktober.

Meer weten?

Een visuele indruk, praktische info of tarief informatie? Kijk dan op hun website

Contact opnemen kan via 06 413 811 78.

LOCATIE

Doors Logies | bed & breakfast
Bronsweg 18
8222 RB LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels