fbpx

Dutch Originals Batavia Stad

Even moe van het shoppen? Kom dan even uitrusten op een van de mooiste terrassen van Batavia Stad Fashion Outlet, waar een koud biertje of een lekker wijntje voor je wordt ingeschonken. Dit onder begeleiding van een Hollandse borrelplank of Bitterbal!

Als er iets is wat Dutch Originals en De Batavia met elkaar verbindt dan is het wel Nederlands trots. Zo reisde Douwe Egberts voor Dutch Originals helemaal naar de hooggebergten van Midden- en Zuid-Amerika in een zoektocht naar de allerlekkerste koffiebonen en stapten twee stoere Nederlandse zeelieden zonder blikken of blozen aan boord voor een, naar wat later bleek, noodlottige reis op De Batavia. Het wereldberoemde en beruchte VOC-schip waar Batavia Stad Fashion Outlet naar vernoemd is.

Trots op hun Hollandse roots, dat is precies wat ze hier bij Dutch Originals willen overbrengen. Een complete beleving met veel aandacht voor pure en smaakvolle ingrediënten in samenwerking met sterke Hollandse merken. Op een plek die inspireert, waar je lekker kunt ontspannen en waar je kunt genieten van al die typisch Nederlandse gerechten zoals de perfecte kroket, stevige erwtensoep of de lekkerste poffertjes voor de kleintjes. Dit natuurlijk met een goede kop koffie toe of een van hun heerlijke Coffee Specials, om je daarna weer helemaal onder te dompelen in de wereld van Fashion!

Even moe van het shoppen? Kom dan even uitrusten op een van de mooiste terrassen van Batavia Stad Fashion Outlet, waar een koud biertje of een lekker wijntje voor je wordt ingeschonken. Dit onder begeleiding van een Hollandse borrelplank van kaas en worst, of een heerlijke bitterbal met Zaanse Mosterd!

Meer weten?

Kijk dan op de site van Batavia Stad Fashion Outlet. Of op hun Instagram pagina.

Telefonisch te bereiken via: 0320 - 26 47 48.

LOCATIE

Dutch Originals Lelystad
Bataviaplein 281
8242 PV Lelystad

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels