Eva’s Keukentuin: koken, eten en drinken op een bijzondere locatie

Bij Eva’s Keukentuin op de Groene Velden, middenin de natuur en tussen de paarden, kunt u genieten van huisgemaakte, met passie bereide gerechten. Of van een kop thee uit het ‘pluk-van-de-plant’ thee assortiment, een goede kop koffie, taartjes, pizza en brood uit de houtgestookte oven. “Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eerlijke en verse producten, deels uit eigen moestuin en kas”, zo vertelt eigenaresse Eva Maurits.

Bij Eva’s Keukentuin op de Groene Velden, middenin de natuur en tussen de paarden, kunt u genieten van huisgemaakte, met passie bereide gerechten. Of van een kop thee uit het ‘pluk-van-de-plant’ thee assortiment, een goede kop koffie, taartjes, pizza en brood uit de houtgestookte oven.
“Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eerlijke en verse producten, deels uit eigen moestuin en kas”, zo vertelt eigenaresse Eva Maurits.

Eva’s Keukentuin werkt met eerlijke, verse producten en is gevestigd in een kas in Victoriaanse stijl. De vintage meubels en spulletjes zorgen voor een authentieke en ontspannen sfeer.


Workshops, feestjes en zakelijke bijeenkomsten

De ruimtelijke, lichte kas is uitermate geschikt voor allerlei bijeenkomsten. “U kunt bij ons terecht voor een gezellige familiemiddag of avond. Of voor een kinderfeestje, waarbij kinderen pizza’s kunnen maken in de traditionele, houtgestookte pizza-oven.

LET OP: Eva’s Keukentuin past haar openingstijden aan om zodoende meer ruimte te creëren voor groepen vanaf 8 personen die op een bijzondere locatie willen vergaderen, kookworkshops willen volgen, verjaardagen willen vieren en allerlei andere bijeenkomsten willen houden. Eva heeft hiervoor verschillende arrangementen samengesteld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagdeel vergaderen met een lunch en een lekkere boswandeling of vergaderen in de middag en afsluiten met een gezellige kookworkshop.

Ieder 1ste weekend van de maand zal zij op zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur haar deuren openen als koffie- en theeschenkerij, voor een ieder die koffie, thee en een taartje wil komen nuttigen of wil komen lunchen. Op alle andere dagen is het mogelijk om met een groep exclusief te komen vergaderen, eten, drinken en/of koken in de kas van Eva’s Keukentuin.

Meer weten over dit pareltje in onze stad? Of een sfeerimpressie van deze bijzondere kas? Kijk dan op www.evaskeukentuin.nl. Benieuwd naar het volgende menu van Eva en naar wat je kan verwachten? Zie haar Facebook www.facebook.com/EvasKeukentuin!

Openingstijden

DagVanTot
Zondag15:0022:30
Dinsdag15:0022:30
Woensdag15:0022:30
Donderdag15:0022:30
Vrijdag15:0022:30
Zaterdag15:0022:30
IEDER EERSTE WEEKEND VAN DE MAAND GEOPEND OP ZATERDAG EN ZONDAG! (Het weekend waarin beide dagen in de nieuwe maand vallen) van 10.00 tot 17.00 uur. - Overige dagen geopend voor groepen en kookworkshops op reservering

LOCATIE

Eva's Keukentuin: koken, eten en drinken op een bijzondere locatie
Groene Velden 175
8211 BD LELYSTAD

Locaties in de buurt