Eva’s Keukentuin

Ieder eerste weekend van de maand is de kookstudio en koffie- en theeschenkerij genaamd Eva's Keukentuin de place to be voor een broodje of een salade. De bijzondere locatie is gevestigd in een kas in Victoriaanse stijl in het buitengebied van Lelystad.

Eva's keukentuin
Eva's Keukentuin is een heerlijke plek om met een pot thee te genieten van allerlei lekkers.
Ieder eerste weekend van de maand is deze kookstudio en koffie- en theeschenkerij de place to be voor een broodje of een salade. Tevens is Eva's Keukentuin een bijzondere locatie voor familiedagen, uitjes met vrienden of zakelijke bijeenkomsten. De bijzondere locatie is gevestigd in een kas in Victoriaanse stijl in het buitengebied van Lelystad.

Met liefde
De kas is prachtig gelegen in de natuur, tussen de paarden en is bereikbaar via een sprookjesachtig bruggetje door een opening in de heg. De kas is ingericht met vintage meubels en spulletjes. Deze zijn verzameld bij vele kringloopwinkels, kleurrijke mensen, markten en winkeltjes. Dit zorgt voor een heerlijk authentieke en ontspannen sfeer. Kom samen naar Eva's Keukentuin, in het 1e weekend van de maand, voor lunch, thee, koffie & taartjes, volg een kookworkshop, kom vergaderen of vier je verjaardag. Er is van alles mogelijk!

Meer weten over dit pareltje in onze stad? Of een sfeerimpressie van deze bijzondere kas? Kijk dan op www.evaskeukentuin.nl. Benieuwd naar het volgende menu van Eva en naar wat je kan verwachten? Zie haar Facebook www.facebook.com/EvasKeukentuin!

Openingstijden

DagVanTot
Zondag15:0022:30
Dinsdag15:0022:30
Woensdag15:0022:30
Donderdag15:0022:30
Vrijdag15:0022:30
Zaterdag15:0022:30
IEDER EERSTE WEEKEND VAN DE MAAND GEOPEND OP ZATERDAG EN ZONDAG! (Het weekend waarin beide dagen in de nieuwe maand vallen) van 10.00 tot 17.00 uur.

LOCATIE

Eva's Keukentuin
Groene Velden 175
8211 BD LELYSTAD

Locaties in de buurt