fbpx

Grand Café 0320

Met diverse schermen met live sport, leuke muziekavonden en een mooi assortiment aan dranken en eten zorgt Grand Café 0320 voor een optimale beleving voor hun gasten. Het café is midden in ons centrum, onder de Flevomeer bibliotheek, te vinden.

Sport, muziek & entertainment

Een nieuwe aanwinst voor Lelystad! Met diverse schermen met live sport, leuke muziekavonden en een mooi assortiment aan dranken en eten zorgt Grand Café 0320 voor een optimale beleving voor hun gasten. Het café is midden in ons centrum, onder de Flevomeer bibliotheek, te vinden.

Amerikaans tintje

Het concept van Grand Café 0320 is bijzonder en uniek in Lelystad. Het mooie pand onder de bibliotheek met ruim buitenterras biedt het perfecte decor om sfeervol uit eten te gaan. Wil je liever lunchen in style of een leuke sportwedstrijd te kijken? Ook daarvoor ben je bij hun aan het goede adres. Daarnaast heeft het café een Amerikaanse twist. Dat wordt dus genieten van de lekkerste ribs, wings en burgers! Ook voor de bierliefhebbers is dit café de juiste plek. Zo wordt bier vanuit de tap geserveerd, maar zijn er ook speciaal biertjes. Natuurlijk kunnen de cocktails, mocktails en verse sappen voor de liefhebbers niet ontbreken. 

Meer weten?

Neem dan een kijkje op de Facebook, Instagram en website van dit gezellige grand café!

LOCATIE

Grand Café 0320
Promesse 2
8232 VX Lelystad

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels