fbpx

Grand Café Dukaat

Grand Café Dukaat. Maar u mag het ook uw tweede huiskamer noemen! U kunt hier terecht voor een lunch, diner of drankje en hapje in een mooie, luxe setting.

Gelegen in het centrum van Lelystad, vlakbij winkelstraat de Promesse en het station zorgt de locatie in combinatie met hun ruime openingstijden ervoor dat dit Grand Café eigenlijk niet te missen is.

Eten in luxe
Lelystad; Grand Café Dukaat. Maar u mag het ook uw tweede huiskamer noemen! U kunt hier terecht voor een lunch, diner of drankje en hapje in een mooie, luxe setting. Gelegen in het centrum van Lelystad, vlakbij winkelstraat de Promesse en het station zorgt de locatie in combinatie met hun ruime openingstijden ervoor dat dit Grand Café eigenlijk niet te missen is.

Impressie en menu
Een kijkje op hun website www.grandcafedukaat.nl/ zegt eigenlijk wel genoeg over de warme sfeer die er hangt. Neem ook gelijk een kijkje op hun menukaarten. Zo worden er tijdens de lunch (warme) broodjes, tosties, burgers, eiergerechten, verschillende soorten drankjes en nog veel meer geserveerd. Deze hoeveelheid mogelijkheden komt ook terug in hun diner kaart, bestaande uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten.

Groepen
Voor groepen vanaf 15 personen kunnen ze in overleg speciale arrangementen samenstellen, waarbij ze rekening houden met alle wensen. Of het nu gaat over een koffietafel, een lunch buffet, borrels, een uitgebreid diner of een walking diner. U kunt bij Grand Café Dukaat al een groepsarrangement reserveren met een drie gangen menu en drie drankjes voor 27,50 per persoon. Of het nu gaat over een team uitje, een verjaardag, een familie dag of een vergadering. Zij zullen voor u het meest gepaste arrangement samenstellen volledig naar uw wensen. Juist een heel beperkt budget, of groots uitpakken, alles behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie, reserveren en meer
Voor een plek binnen het restaurant kunt u naar de website www.grandcafedukaat.nl/ om te reserveren. Zitplaatsen buiten kunnen niet gereserveerd worden. Op de website staan tevens de openingstijden, een uitgebreide sfeerimpressie en meer.

Openingstijden

OPENINGSTIJDEN KEUKEN: Dagelijks 12:00 - 22:00 uur. Kijk voor de meest actuele openingstijden op hun website.

LOCATIE

Grand Café Dukaat
Dukaatplein 8
8232 VV LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels