fbpx

Hajé restaurant Natuurpark

Hajé restaurant Natuurpark is gelegen in het hart van Natuurpark Lelystad. Een veelzijdige locatie voor een kop koffie met gebak, een lekkere, gezonde lunch, maar ook voor feesten, partijen en jubilea.

Restaurant
Hajé restaurant Natuurpark is gelegen in het hart van Natuurpark Lelystad. Een veelzijdige locatie voor een kop koffie met gebak, een lekkere, gezonde lunch, maar ook voor feesten, partijen en jubilea. Voor vergaderingen, feesten en partijen staan niet alleen het restaurant en de naastgelegen zaal ter beschikking, maar ook de Waterlely, een apart gebouw midden in de natuur. Ontdek het Natuurpark te voet of ga mee met één van de vele excursies van het Flevo-landschap. Kom vervolgens compleet tot rust op het terras aan het water en geniet van het spectaculaire uitzicht op de omliggende natuur en de dieren.
Kijk voor excursiemogelijkheden in het Natuurpark op www.flevo-landschap.nl.

De Waterlely
De Waterlely is een bijzonder gebouw op vijf minuten lopen van Hajé restaurant Natuurpark. Het idee voor deze zaal is bij Flevo-landschap eerst ontstaan als prieeltje en is uitgegroeid tot paviljoen De Waterlely. De ruimte biedt inmiddels plaats voor tot 80 personen en heeft een eigen terras op het water. De glazen wand biedt een spectaculair uitzicht op het Natuurpark, dat de Waterlely aan alle kanten omringd.

Ontmoetingsplek in de natuur
Op vijf minuten van de snelweg uw lunchafspraak of vergadering, in het hart van Natuurpark Lelystad? Omringd door de natuur kunt u zich geen betere vergaderlocatie voorstellen dan Hajé Natuurpark. Het restaurant is een uitstekende ontmoetingsplek voor collega’s of zakelijke afspraken. De aan het restaurant grenzende vergaderzaal biedt ruimte aan maximaal 20 personen, afhankelijk van de opstelling. U kunt kiezen voor een compleet arrangement, indien gewenst inclusief een gezonde lunch.

Meer informatie over het restaurant, de menukaart en nog veel meer?
Kijk dan op www.haje.nu/restaurant-natuurpark of neem contact op door te mailen naar natuurpark@haje.nu of te bellen naar 088 523 00 21.

LOCATIE

Hajé restaurant Natuurpark
Vlotgrasweg 11
8219 PP LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels