Happy Lifestyle 4U

In de verschillende sfeervolle hoeken vind je brocante, industriële en landelijke woondecoratie en meubels. Van stoere lantaarns, kisten en zink tot romantisch brocante zoals hoedendozen, handschoentjes en keukengerei. Maar ook het landelijk is vertegenwoordigd door mooie plaids, kussens en vele andere accessoires.

“Wij willen je inspireren om van je huis een warm thuis te maken”
Met dit doel voor ogen zijn Monique en Marc in 2015 gestart met hun webshop en is Happy Lifestyle 4U inmiddels een begrip in Lelystad.

In het najaar van 2017 hebben ze in hun gezellige tuinhuis, geheel in landelijke stijl, hun atelier gerealiseerd. In de verschillende sfeervolle hoeken vind je brocante, industriële en landelijke woondecoratie en meubels. Van stoere lantaarns, kisten en zink tot romantisch brocante zoals hoedendozen, handschoentjes en keukengerei.
Maar ook het landelijk is vertegenwoordigd door mooie plaids, kussens en vele andere accessoires.

Naast de vele restyleopdrachten hebben ze regelmatig interessante projecten. Voor De Kleur Corner in winkelcentrum De Gordiaan hebben zij vele industriële items geleverd voor de aankleding van de zaak en voor Stichting IDO hebben zij een oude bakkersfiets ingekocht en hersteld naar zijn oude stijl. Deze fiets wordt ingezet voor maatschappelijke projecten in Lelystad.

Als ‘Salvage Hunters’ struinen zij de markten af in binnen- en buitenland op zoek naar bijzondere brocante en industriële items. Monique en Marc zijn ook regelmatig met hun handel te vinden op brocante markten, voornamelijk buiten Flevoland.

Eens per maand is hun atelier op vrijdag en zaterdag geopend en andere momenten op afspraak.
Bent u op zoek naar bijzondere items of wilt u een workshop restylen volgen? Neem via de website gerust contact met ze op.

LOCATIE

Happy Lifestyle 4U
Noordenveld 18
8245 CP LELYSTAD

Locaties in de buurt