fbpx

Huur een boot met kapitein – NAUPAR in Lelystad

NAUPAR | nautische partners in Lelystad, Flevoland verhuurt prachtige authentieke zeilschepen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, jubileum, familieweekend, bruiloft, vrijgezellendag of verjaardagsfeest; bij NAUPAR bent u altijd aan het juiste adres.

NAUPAR | nautische partners in Lelystad, Flevoland verhuurt prachtige authentieke zeilschepen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, jubileum, familieweekend, bruiloft, vrijgezellendag of verjaardagsfeest; bij NAUPAR bent u altijd aan het juiste adres.

Volop mogelijkheden
Stap in de Bataviahaven te Lelystad samen met uw gezelschap aan boord van een imposant zeilschip en vaar naar een gezellige havenstad rondom het IJsselmeer. Denk aan Hoorn, Volendam of Marken, maar ook een vaartocht naar Amsterdam behoort tot de mogelijkheden; indien gewenst, kunt u hier zelfs aan boord van een comfortabele sloep of salonboot stappen om zo ook de binnenstad te ontdekken. Voor wie altijd al eens heeft willen droogvallen op een wad, adviseren wij koers te zetten richting Waddenzee.

Een (mid)dag, weekend of week
Hoelang u gaat varen is geheel aan u. Zo is het mogelijk om er maar een paar uurtjes op uit te gaan; heerlijk na bijvoorbeeld een lange dag werken en ook ideaal om uw zaterdagochtend mee te beginnen. U kunt ook kiezen voor een langere tocht. Wilt u een hele dag uitwaaien op het water of gaat uw voorkeur zelfs uit naar vaartocht inclusief overnachting?

Arrangementen
Om er zeker van te zijn dat u een onvergetelijke tijd tegemoet gaat, kunt u kiezen voor een arrangement. Neem bijvoorbeeld Summer Night; met dit arrangement vaart u de zonsondergang tegemoet. Of kies het Onvergetelijke Vrijgezellenweekend en beleef samen met uw vrienden en/of vriendinnen een uniek weekend midden op het water. Wanneer het u niet uitmaakt waar u naartoe vaart en een voordelig tarief wel kunt waarderen, is het Voordeelarrangement een goede optie.

Actie en/of ontspanning
Waar u ook voor kiest, bij NAUPAR bent u verzekerd van een veilige vaartocht. De schepen worden namelijk altijd inclusief ervaren schipper en bemanning verhuurd. U bent dus niet verplicht zich bezig te houden met het zeilen zelf. Geniet zorgeloos van het schip, uw gezelschap en het prachtige uitzicht. Wilt u juist wél de handen uit de mouwen steken? Dan is dat uiteraard mogelijk, de bemanning kan namelijk altijd extra hulp gebruiken! Sta achter het roer, hijs de zeilen of kook een overheerlijke maaltijd in de kombuis; het kan allemaal bij NAUPAR.

LOCATIE

Huur een boot met kapitein - NAUPAR in Lelystad
Bataviahaven 1
8242 PR LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels