fbpx

Jumpsquare Lelystad

Jumpen is hot en supergezond. Jumpen is het springen op trampolines met allerlei coole moves, alleen of samen met bijvoorbeeld een balspel. Jumpsquare brengt jumpen naar een hoger niveau.

Jumpen is hot en supergezond. Jumpen is het springen op trampolines met allerlei coole moves, alleen of samen met bijvoorbeeld een balspel. Jumpsquare brengt jumpen naar een hoger niveau. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jumpsquare heeft een zeer divers groot trampoline park en biedt een grote freestyle area met aaneengeschakelde trampolines, powertrampolines met de hoogste 'walk on-wall’ van Europa bij de High performance area en nog veel meer! Hoe hoog spring jij tegen de muur naar boven? Zo vind je bij ons ook een grote BigAirBag om in te vallen en kun je elkaar uitdagen voor een spelletje dodgeball. Naast een slackline, waar je kan balanceren op een gespannen lijn, kun jij ook het gevecht aangaan op de battlebeam (wie gaat er winnen?).

Durf jij het allemaal aan?

Jumpen is bij Jumpsquare in Lelystad dus niet alleen maar op een trampoline springen. De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair. De combinatie van fun en sporten spreekt iedereen aan, van jong tot oud, en het is hartstikke goed voor je conditie.

In ons park van ruim 2.000 m2 draait alles om jumpen, stunten, lef en creativiteit in je bewegingen. Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van onze Jump Masters. Dit zijn professionele jumpers, die bij elk onderdeel toezicht houden. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt. De Jump Masters zijn allemaal in het bezit van een EHBO-diploma.

LOCATIE

Jumpsquare Lelystad
De Meent 1820
8224 BR LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels