fbpx

Kartcentrum Lelystad

Stel je eens voor; je bent er klaar voor. De helm op en volledig geconcentreerd. De kart wordt in gereedheid gebracht. Je laat je zakken in de kuipstoel en de motor wordt gestart... Beleef het echt en neem plaats in een van de supersnelle karts.

Gas erop!
Stel je eens voor; je bent er klaar voor. De helm op en volledig geconcentreerd. De kart wordt in gereedheid gebracht. Je laat je zakken in de kuipstoel en de motor wordt gestart... Vol vermogen rijd je weg. Je weet dat de kart 100 km/u kan halen, maar het lijkt nog sneller te gaan omdat je je slechts drie centimeter boven de grond bevindt. Driftend scheur je door de bochten. Iedere ronde is opnieuw een uitdaging. Beleef het echt en neem plaats in een van de supersnelle karts en beleef de snelheid op de buitenkartbaan!

Uitdagend en technisch
Sinds 2014 is Kartcentrum Lelystad geheel gerenoveerd. De internationale toparchitect Ing. Franz Schreiner heeft een uitdagende en technische baan van 735 meter lang, zeven meter breed en veel uitdagende bochten ontworpen die uitermate geschikt is om te leren karten of om een kart te huren. Door de vele (uitdagende) bochten zijn er volop inhaal mogelijkheden. Ook aan de veiligheid is gedacht. Zo zijn er diverse uitloopstroken en staan er speciale Formule banden naast de baan om een eventuele impact op te vangen.
Daarbij hebben ze de snelste huurkarts van Nederland! Racen met 85 km/u of zelfs 120 km/u!

Meer dan karten

Bij Kartcentrum Lelystad kun je uiteraard ook een kart huren en zo over de kartbaan heen scheuren! Je kunt zowel individueel rijden als in groepsverband. Bekijk hiervoor hun arrangementen pagina. Maar er is nog veel meer! Zo is er een kartschool, een restaurant en zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan het organiseren van een uniek kinderfeestje.

Meer weten?

Meer informatie over wat Kartcentrum Lelystad te bieden heeft? Kijk dan op hun website of op hun Facebook pagina.

LOCATIE

Kartcentrum Lelystad
Talingweg 89
8218 NX LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels