fbpx

Landal GreenParks Marker Wadden

Vier je vakantie op het nieuwste stukje Nederland.

Marker Wadden is een uniek project van Natuurmonumenten om de natuur in het Markermeer te herstellen. En als jarenlange trotse partner van Natuurmonumenten verhuurt Landal GreenParks eilandhuisjes op het eiland. De eilandhuisjes zijn duuzaam gebouwd en ingericht door Ikea. Bovendien zijn ze energieneutraal en toch voorzien van alle luxe. Er zijn zowel 2-persoons, 4-persoons en 5-persoons eilandhuisjes. De volledige opbrengst van de verhuur van deze huisjes wordt door Landal teruggegeven aan Natuurmonumenten. Zodat de natuur en het onderzoek in dit gebied verder ontwikkeld kunnen worden. Groen is namelijk goed voor je en daarom is Landal graag goed voor groen.

Op het Haveneiland van Landal Marker Wadden valt zoveel te zien en te beleven. Prachtige wandelpaden, unieke vogelkijkplekken, een heerlijk strand. Maar ook een sfeervol Eilandpaviljoen met een adembenemend uitzicht over het Markermeer. De ingrediënten voor een bijzonder verblijf.

Praktische informatie

De boot naar Landal Marker Wadden vertrekt op jouw gereserveerde aankomstdag om 16.00 uur vanuit de Bataviahaven in Lelystad. Op de dag van vertrek vertrekt de boot om 10.00 uur vanaf Marker Wadden. De kosten voor de overtocht zijn op jouw gereserveerde aankomst- en vertrekdag inbegrepen bij de huurprijs van jouw eilandhuisje.

De reserveringsbevestiging van jouw huisje is gelijk jouw ticket voor de boot. Je hoeft hiervoor geen aparte reservering te maken.

Houd je er rekening mee dat de genoemde tijden vaste vertrektijden zijn. Het kan voorkomen dat de boot vanwege weersomstandigheden niet kan vertrekken. Je wordt hierover uiterlijk 24 uur van te voren geïnformeerd.

Kijk voor meer informatie op: https://www.landal.nl/parken/marker-wadden 

LOCATIE

Landal GreenParks Marker Wadden
De Aanloop 4
8242 NM Lelystad

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Streekproducten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels