fbpx

Las Tapas – Bar & restaurant *GESLOTEN*

*GESLOTEN* Geniet van authentieke Spaanse tapas aan onze boulevard!

*GESLOTEN*

Spaans genieten in Lelystad
In het interieur van Las Tapas is een typisch Spaanse Bodega sfeer gecombineerd met de stoere uitstraling zoals die te vinden is op de overdekte markten zoals alleen de Spanjaarden die kennen. Het resultaat is een sfeervolle ambiance met warme kleuren en echte olijfbomen maar ook met weegschalen en markt accessoires. Op typisch Spaanse wijze worden de producten aangeprezen, zo hangen de Serrano hammen aan het plafond en staan de blikken olijven op de bar. “Tapas eten hoort een beleving te zijn, het concept moet tot in de details kloppen, alleen dan kun je samen genieten van de mediterrane keuken, zoals het bedoeld is”.

Geniet op een mooie dag van de ondergaande zon vanaf ons terras aan de boulevard van Lelystad. Of maak van jouw thuis je eigen Las Tapas! Olé!

Tapas!
Op de kaart zijn verschillende echte Spaanse tapas te vinden, zowel koud als warm en onderverdeeld in vegetarisch, vlees, vis, dessert en specials. De tapas worden vers bereid in de open keuken. “Alle ingrediënten voor de tapas komen van een gespecialiseerde Spaanse leverancier, waarmee de originele kwaliteit en herkomst van de producten is gewaarborgd. Alle tapas zijn los te bestellen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor onbeperkt tapas bestellen. “De gast wil vaak van te voren weten waar hij aan toe is. Met de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt bestellen kan de prijs worden losgelaten en kan naar hartenlust besteld worden uit onze kaart. Uiteraard zonder tijdslimiet, want dat gehaaste past juist niet bij de Mediterrane keuken”.

Ambachtelijk en authentiek
Las Tapas is dagelijks geopend vanaf 15.00 uur. Tapas zijn de hele dag door te bestellen. “Of het nu is voor tapas, voor een kopje koffie of een drankje, al dan niet met wat lekkers erbij, bij Las Tapas is iedereen op elk moment van de dag welkom. Een uniek tapasrestaurant voor Flevoland: ongedwongen genieten van ambachtelijk bereide authentieke Spaanse tapas in een Mediterrane sfeer. Zo schenken wij San Miguel van de tap, serveren we een frisse Sangria volgens eigen recept, hebben we een assortiment mooie Spaanse wijnen en komt zelfs de koffie van een Spaanse koffiebrander. Las Tapas is gevestigd in een prachtig, sfeervol pand. Gelegen aan de Bataviahaven in Lelystad. Zo kunt u met prachtig weer tot laat in de avond op ons terras genieten van de ondergaande zon.

Meer informatie, actuele openingstijden, een sfeerimpressie, menukaarten of reserveren? Kijk dan op lastapaslelystad.nl en op www.facebook.com/Las-Tapas-638249626213766

Openingstijden

Elke dag van 15:00 tot 22:30 uur. Op maandagen gesloten!

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bedrijf ter plaatse
Beugelen
Bezienswaardigheden
Bezinnen
Boerengolf
Camping
Carpoolplaats
Casino
Congres- en vergaderaccommodatie
Cultuur- en sportverenigingen
Dierentuin
Electronic Fun
Escape Room
Eten en Drinken
Fietsknooppunt
Galerie
Geldautomaat
Historische tram/trein
Ijsbaan
Jeu de boules
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Midgetgolf
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
P&R terrein
Parkeerpark
Parkeerplaats langs de weg
Pretpark
Rustpunt
Schaapskooi
Skatepark
Skibaan
Sterrenwacht
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Transferium
Uitgaan
Verhuur
Vervoer
Voetbalstadion
Watersport
Wellness
WIFI punt
Winkels