fbpx

Lelymare Logies

Slapen tussen de paarden? Het kan bij Lelymare Logies. In één van de houten bijgebouwen zijn twee gezellige gastenverblijven ingericht: Hier kun je genieten van de rust en de ruimte die op en rond Lelymare te vinden is.

Slapen tussen de paarden en de groene natuur?

Het kan bij Lelymare Logies. In één van de houten bijgebouwen zijn twee gezellige gastenverblijven ingericht: Hier kun je genieten van de rust en de ruimte die op en rond Lelymare te vinden is.

Overnachten in natuurlijke sferen
Lelymare ligt in het biologische landbouwgebied in Lelystad-Noord. De agrarische activiteiten op Lelymare hebben in de afgelopen jaren plaatsgemaakt voor een paardenhouderij, Lelymare Horses, en een logiesvoorziening, Lelymare Logies. De woning en bijgebouwen van Lelymare zijn opgetrokken in Scandinavische stijl. In één van de houten bijgebouwen zijn twee gezellige gastenverblijven ingericht: De Tulp (2-3 personen) en De Schelp (4-5 personen). Hier kun je genieten van de rust en de ruimte op en rond Lelymare te vinden is.

De omgeving van Lelymare biedt veel mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, watersporters en ruiters.

Dierenrijk
Lelymare heeft veel ‘bewoners’. Naast de veertig jonge quarterhorses die in een kudde op Lelymare opgroeien, zijn er hun honden Fannie en Joe en een aantal katten. Verder scharrelen er kippen (gratis eieren!), ganzen, parelhoenders en een pauw. Op de wandelpaden langs de weilanden kun je alle facetten van Lelymare ontdekken.
Wil je meer weten over de geschiedenis van Lelymare? Lees het verhaal op hun website.

Meer weten?
Op de site van Lelymare staat uitgebreid en zorgvuldig alle informatie omtrent Lelymare beschreven. Kijk voor meer informatie ook op hun Facebook pagina..

LOCATIE

Lelymare Logies
Beginweg 35
8222 AJ LELYSTAD

Locaties in de buurt

Filter op categorie:

Actief en Sportief
Arrangementen
Attractie
Bezienswaardigheden
Camping
Congres- en vergaderaccommodatie
Eten en Drinken
Galerie
Kinderboerderij
Kinderfeestjes
Manege
Museum & Landart
Natuur
openbaar-toilet
Overnachten
Toeristisch informatie Punt
Toeristisch Overstap Punt -TOP-
Uitgaan
Verhuur
Watersport
Wellness
Winkels